1821 Digital Gallery
Ωρέ το βλέπεις εκείνο το νησί που κάθεται ένας μπούλης;

Ωρέ το βλέπεις εκείνο το νησί που κάθεται ένας μπούλης;

Ξεκινάμε με το ηθικό δίδαγμα της εβδομάδας: στην πρωθυπουργία το μπούλο πολλοί εμίσησαν, το μπούλη ουδείς.


Ότι δηλαδή ο Τσίπρας τον νόμιζε τον Καμμένο για μπούλη, επειδή ο ίδιος ήτανε ο πρώτος ντερβίσης της Νισύρου, και το βραστό που τρώγανε στο πανηγύρι το ’χε σκοτώσει προηγουμένως ο ίδιος με μια καρπαζιά. ’Νταξ.


Αναπολώντας, με τη σειρά του, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «κι εγώ θυμάμαι εκείνη την ημέρα που πρωτογνώρισα τον Αλέξη, αρχικά τον πέρασα για πάρα πολύ μεγάλο τσόγλανο που του χρειαζόντουσαν κλωτσές, μπούφλες και φάπες, αλλά μετά κατάλαβα ότι έχει χρυσή καρδιά, το καθίκι, ο αληταράς, η αγορίνα μου».


Και σε εκείνο το κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης του είπε ο Ντάισελμπλουμ, άμα θες κάνε εκλογές και θα πάρεις το μπούλη τον μακρύτερο.


Σχετικα
Κινδυνεύει το #MeToo από τον Τζόνι Ντεπ; Ματ και Βιβλιοθήκη, 100 μέρες πολέμου
Κινδυνεύει το #MeToo από τον Τζόνι Ντεπ; Ματ και Βιβλιοθήκη, 100 μέρες πολέμου

Κατηγορεί ο Τσίπρας το ΔΝΤ ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του. Ενώ, ας πούμε, ο Τσίπρας στις δικές του προβλέψεις δεν έχει λαθέψει πουθενά, όλα έγιναν ακριβώς όπως μας τα ’λεγε.


Διότι, σου λέει ο Αλέξης, κύριε τα νούμερα του ΔΝΤ είναι λάθος. Ε βέβαια, αφού όλα τα νούμερα τα σωστά έχουνε πάει κι έχουνε μαζευτεί στον Σύριζα.


Νομίζω τελικά ότι πάει για ρήξη χιαστών με τους δανειστές.


Σχετικα
Athens Voices 29.06.2022: Το καλύτερο είναι να τρως πασατέμπο και να μη μιλάς
Athens Voices 29.06.2022: Το καλύτερο είναι να τρως πασατέμπο και να μη μιλάς

Καλή του ώρα, έδωσε και το βοήθημα στους συνταξιούχους. Να μου το θυμηθείτε, στο επόμενο διάγγελμα θα τους μοιράσει ενεργειακά βραχιόλια και μασαζοκαλσόν.


Επιπλέον, με νέο διάγγελμα, ο Τσίπρας θα ανακοινώσει έκτακτη σύνταξη 1.500 ευρώ σε όσους πέθαναν μέσα στο 2016. Θα μπορούν να τα εισπράξουν οι ίδιοι, με την ταυτότητά τους.


Και το ’πε το αγόρι μας στη Βουλή: «Αντί του κόφτη, ενεργοποιείται ο δότης». Και κάπου μέσα μου ενεργοποιείται ο πότης.


Επίσης στα πλαίσια της στροφής της Χρυσής Αυγής προς ένα πιο ανθρώπινο προφίλ, μαθαίνω ότι ο Λαγός αναλαμβάνει πρέσβης καλής θέλησης της ΟΥΓΚΕΣΚΟ.


Μάλιστα, αν όλα πάνε τόσο καλά όσο δείχνουν σήμερα, το 2020 ο Τσίπρας θα προτείνει τον Μιχαλολιάκο γιά ΠτΔ (Πρόεδρο της Δικτατορίας).


Εν τοιαύτη περιπτώσει, θα δώσουν και δυο-τρία υπουργεία στη Χρυσή Αυγή, να κάνουνε όλοι μαζί μία κυβέρνηση εθνικής ωμότητας.


Ωραία πέρασε ο Αλέξης στο Ισραήλ. Έδειξε κι εκείνο το κόλπο με το δημοψήφισμα στον Ούρι Γκέλερ, και έμεινε ο άνθρωπος άφωνος.


Ρε παιδιά, είδα μία δεκεμβριάτικα με πέδιλο, και την έστειλα στο πυρ το εξώφτερνο.


Εμείς για να μη μας ρίξει η γάτα το έλατο κάτω, βασικά το στολίσαμε και το αφήσαμε στα Άγραφα.


Πώς είναι ο Πατσίνο στο φινάλε του «Σημαδεμένου» με το σωρό της κόκας στο τραπέζι, τα γυάλινα μάτια και τη μύτη άσπρη; Ετσι κι εγώ τα Χριστούγεννα, αλλά με τους κουραμπιέδες.

Athens Voice Newsletter
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5