1821 Digital Gallery
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης φιλοξενεί τους 80 αστυνομικούς της φρουράς του στον κήπο του στην Αίγινα!
ΤΕΥΧΟΣ 567
FORREST GUMP

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης φιλοξενεί τους 80 αστυνομικούς της φρουράς του στον κήπο του στην Αίγινα!

Αυτή η μέθοδος φιλοξενίας βοηθάει και στη σκληραγώγηση των αστυνομικών

Μπορεί τα εισιτήρια των αστυνομικών που τον συνοδεύουν για την πασχαλινή «διαφυγή» του στην Αίγινα να κοστίζουν 2.550 ευρώ, αλλά ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου φροντίζει να εξοικονομήσει χρήματα από αλλού. 

Συγκεκριμένα έχει μηδενίσει τα έξοδα διαμονής της προσωπικής του φρουράς, οργανώνοντας στον κήπο του έναν υπερσύγχρονο καταυλισμό ώστε να διαμένουν εκεί. 

Εκτός από το κόστος, αυτή η μέθοδος φιλοξενίας βοηθάει και στη σκληραγώγηση των αστυνομικών που ξαναβρίσκουν έτσι τις χαρές της νομαδικής ζωής στην ύπαιθρο, ενώ παράλληλα μαθαίνουν να ζουν σαν ομάδα και να βοηθούν ο ένας τον άλλο.


Πάλι καλά που τελείωσε η απεργία της ΕΣΗΕΑ και θα πάρει πάλι μπροστά το κυβερνητικό έργο.

Σχετικα
Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 το Επενδυτικό συνέδριο ΣΕΒ
Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 το Επενδυτικό συνέδριο ΣΕΒ

Διότι θα αρχίσουν ξανά τις δηλώσεις οι υπουργοί στα κανάλια, οπότε θα αποκατασταθεί η επικοινωνία μεταξύ τους.


Σκέψου δηλαδή να συνεχιζόταν η απεργία της ΕΣΗΕΑ και να έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους στη Βαρβάκειο οι μυστηριώδεις φιλάνθρωπες κυρίες με τα μαύρα. Και να μην το μαθαίναμε ποτέ...


Παρεμπιπτόντως δεν χρειάζεται ξεχωριστό μάθημα επιχειρηματικότητας στα σχολεία. Αρκεί να αναλάβει να ξαναγράψει τη διδακτέα ύλη του μαθήματος των θρησκευτικών η μονή Βατοπεδίου.


Σχετικα
Μητσοτάκης: Φορολογικά κίνητρα σε νέους που έφυγαν λόγω κρίσης
Μητσοτάκης: Φορολογικά κίνητρα σε νέους που έφυγαν λόγω κρίσης

Επείγον! Να ενημερώσει κάποιος τον Πάνο Καμμένο ότι το Παναγία Τήνου δεν βυθίστηκε στον Πειραιά επειδή το τορπίλισαν ιταλικά υποβρύχια!

Και μια που το έφερε η κουβέντα: αν δεν είναι τελικά φήμη και ο Πάνος Καμμένος αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών στον επόμενο ανασχηματισμό, σκέψου πόσες εθνικές ενδυμασίες θα μπορεί να αλλάζει κατά τη διάρκεια των επίσημων επισκέψεών του στο εξωτερικό.


Ναι, είναι υψηλοί οι νέοι φόροι στα μπλοκάκια, στους μισθωτούς, στις επιχειρήσεις και στα είδη πρώτης ανάγκης...

Αλλά αν σκεφτούμε ότι με τους φόρους αυτούς πληρώνονται όλοι οι αργόμισθοι, οι πρόωρα συνταξιοδοτημένοι και εξασφαλίζεται η συνέχεια της λειτουργίας των άχρηστων οργανισμών του Δημοσίου, αξίζει τον κόπο. Και πρέπει να συνεχίσουν όλοι να πληρώνουν με χαρά.

Γιατί αν ήθελαν να πληρώνουν λιγότερους φόρους θα ζητούσαν να μειωθεί το κράτος και τα έξοδά του. Αλλά κανείς δεν το ζητάει αυτό.

Οπότε στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για φόρους. Πρόκειται για το τίμημα που πληρώνουμε προκειμένου να μην παραδοθούμε στη «νεοφιλελεύθερη λαίλαπα»...


Τώρα που τέσσερις υπουργοί αποκάλυψαν ότι ο Σωκράτης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου, άρα ήταν Ταύρος, μήπως πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή για να βρεθεί και ο ωροσκόπος του;


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας

Πώς γίνεται οι ίδιοι δημοσιογράφοι που τα προηγούμενα χρόνια καλούσαν επίμονα τους πάντες σε ανυπακοή ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης τώρα να είναι εκείνοι που είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε όποιον δεν υπακούσει στις αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ;


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο2

Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αποθέωσε στο συνέδριο Καραμανλή και Σαμαρά, πόσο απελπισμένοι θεωρεί ότι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ οι μη Νεοδημοκράτες ώστε να πιστεύει πως θα τον ψηφίσουν ακόμα και μετά από αυτά;


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο3

Αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει εξαρτήσεις και θεωρεί όποιους υποστηρίζουν το αντίθετο «προδότες» και «ξενόδουλους», μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσει τις απόψεις της και για τους οπλαρχηγούς του ’21, αφού και εκείνοι υποστήριζαν το γαλλικό, το ρωσικό ή το αγγλικό κόμμα, άρα την εξάρτηση από ξένα κέντρα;


Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για:

«Αρνυποψία»: Η καχυποψία με την οποία αντιμετωπίζει κάποιος την καταγωγή των αρνιών ύστερα από μια εβδομάδα βομβαρδισμού από τα κανάλια με τις απάτες που γίνονται για να ελληνοποιηθούν.


Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Αλληλέγγυος που τυχαίνει να είναι και φίλος της ιδιοκτήτριας του City Plaza


Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας Νο2

Τηλεπαρουσιαστής που αναγκάζεται να φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον τύπο που φωνάζει «Πόου, μόνο Αγάπη» για να κάνει νούμερα.


Η μετάφραση της εβδομάδας

Κυριάκος Μητσοτάκης 

(προς τις γυναίκες του κόμματος) «Εσείς είστε που καθορίζετε την ψήφο του άντρα σας…θέλω με τη δική σας βοήθεια να αλλάξουμε την προτίμηση των γυναικών προς τον κύριο Τσίπρα»

Μετάφραση 

Οι άντρες ψηφοφόροι είναι μουρόχαυλοι και ψηφίζουν ό,τι τους πει η γυναίκα τους και οι γυναίκες ψηφοφόροι είναι ηλίθιες γιατί ψηφίζουν αυτόν που τους γυαλίζει σαν γκόμενος

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5