1821 Digital Gallery
Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας παρέδωσε τα επιχειρηματικά δάνεια στα χέρια ξένων funds

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας παρέδωσε τα επιχειρηματικά δάνεια στα χέρια ξένων funds

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, κατηγόρησε το πρωθυπουργό για παράδοση, στα χέρια των ξένων funds, των επιχειρηματικών δανείων, δηλαδή του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων, όπως διευκρίνισε και για δημιουργία ασφυκτικών συνθηκών που απειλούν την επιβίωση της πρωτογενούς παραγωγής.

Επίσης, έκανε λόγο για εξαπάτηση του αγροτικού κόσμου καθώς και για πυροδότηση του προσφυγικού με το άνοιγμα των συνόρων.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. στην ομιλία που πραγματοποίησε στο Εμπορικό Επιμελητήριο, εκτίμησε ότι η ελληνική οικονομία «έχει γυρίσει σε μεγάλη ύφεση» με υπαιτιότητα της κυβέρνησης που προκάλεσε «δυσβάσταχτη ζημία», καθώς μεταξύ άλλων «δοθήκανε οι τράπεζες κοψοχρονιά» προκαλώντας απώλειες άνω των 30 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε διάστημα 24 ωρών. «Θυσίες πέντε ετών έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια και μπροστά μας έχουμε ένα εντελώς αβέβαιο μέλλον με τη χώρα να βρίσκεται στη δεινότερη θέση της πενταετίας» τόνισε.

Σχετικα
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Αλλά πού εδώ;
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Αλλά πού εδώ;

Ο υποψήφιος πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αξιολογήσεις των διοικητών των νοσοκομείων λέγοντας πως «έχει διαπράξει παρανομία ο κ. Ξανθός. Εγώ δεσμεύομαι αν γίνω αρχηγός της Ν.Δ. και αύριο πρωθυπουργός ότι σε όλες τις δίκες, όπου οι διοικητές των νοσοκομείων θα διεκδικούν και θα κερδίζουν ο ένας μετά τον άλλο αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, γιατί παραβιάστηκε το συμβόλαιο που τους είχε υπογράψει η ελληνική πολιτεία, χωρίς να τηρηθεί ο τότε νόμος, θα βάλω τον κ. Ξανθό, τον κ. Πολάκη και τον κ. Τσίπρα να πληρώσουν αυτά τα λεφτά απ’ την τσέπη τους».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που προηγήθηκε της ομιλίας του, ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και υπό τη μορφή μιας οικουμενικής κυβέρνησης, καθώς πρόκειται όπως είπε για δύο διαφορετικούς κόσμους και δήλωσε πεπεισμένος ότι κανείς εκ των συνυποψηφίων του δεν σκέφτεται τη συγκυβέρνηση.

«Αν υπάρχει κάποιος πρέπει να το πει εκ των προτέρων, πριν την Κυριακή, διαφορετικά εάν δεν το έχει ξεκαθαρίσει και το πράξει εκ των υστέρων, έχοντας κοροϊδέψει τους εκλογείς της Ν.Δ., τότε εκεί θα μπορούσε να υπάρξει πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Σχετικα
Η Εξυπηρέτηση Πελατών στο digital marketing και τα λάθη
Η Εξυπηρέτηση Πελατών στο digital marketing και τα λάθη

Για τη διασφάλιση διεξαγωγής των εκλογών την Κυριακή, μετά και την κατάθεση αιτήματος ασφαλιστικών μέτρων από την εταιρία «Εξυπνα συστήματα», ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα μιας δίκης, αλλά προσωπικά θεωρεί αδιανόητο το να σταματήσει η εκλογική διαδικασία, ενώ είναι ικανοποιημένος από τη δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. . Ι. Πλακιωτάκη ότι θα διεξαχθούν κανονικά.

Τέλος, ερωτηθείς για την ταυτότητα της Ν.Δ. με τον ίδιο στην προεδρία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ν.Δ. είναι κεντροδεξιά παράταξη και δεν αλλάζει η ιδεολογική της ταυτότητα επειδή αλλάζει ο αρχηγός της.

«Υπό την έννοια αυτή είτε εγώ εκλεγώ αρχηγός, είτε κάποιος άλλος, η ιδεολογική ταυτότητα παραμένει ίδια. Μπορεί να αλλάξει λίγο το στυλ, ο τρόπος οργάνωσης, ο τρόπος που προσεγγίζουμε το λαό», εξήγησε για να περιγράψει στη συνέχεια ότι ό ίδιος θέλει μία Ν.Δ. που ο πρόεδρος θα πηγαίνει σε φορείς και κοινωνικές ομάδες που απευθύνουν έκκληση βοήθειας και δεν θα περιμένει να πάνε εκείνοι στη Συγγρού, «μία Ν.Δ. που θα δώσει στις νομαρχιακές επιτροπές ρόλο, εξουσία, μερίδιο στο κόμμα, για να έχουν οντότητα, μία ζωντανή και δραστήρια Ν.Δ.».

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5