TV + Series

«Άγιος Παΐσιος»: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο (βίντεο)

Εκοιμήθη ο Γέροντας Αρσενίου, σύμφωνα με το τρέιλερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» ο Νικήτας Τσακίρογλου είναι ο Γέροντας Αρσενίου
Στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» ο Νικήτας Τσακίρογλου είναι ο Γέροντας Αρσενίου © Mega TV

Άγιος Παΐσιος, η σειρά του Mega, έρχεται με τρίτο επεισόδιο την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022. Ο Γέροντας Αρσενίου ετοιμάζεται να «κοιμηθεί». Το τρέιλερ.

Ο «Άγιος Παΐσιος», η τηλεοπτική σειρά του Mega, σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση. Το τρίτο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, στις 22.30.

Σε αυτό το επεισόδιο στην ιστορική - βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η κοίμηση του Γέροντα Αρσενίου. Πρόκειται για τον πνευματικό δάσκαλο που επηρέασε βαθύτατα τον Παΐσιο.

Άγιος Παΐσιος: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 3 της σειράς του Mega

«Σαράντα μέρες μετά την εγκατάσταση των ξεριζωμένων στο κάστρο της Κέρκυρας, ο Γέροντας Αρσένιος "κοιμάται" στο νοσοκομείο της πόλης στις 10 Νοεμβρίου του 1924.

» Αυτό το γεγονός συγκλονίζει όλη την κοινότητα, γιατί ο Γέροντας Αρσένιος ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο γιατρός, ο δάσκαλος τους. Ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά διατήρησε την ελληνική και τη χριστιανική ψυχή στα χωριά της περιοχής των Φαράσων.

» Αμέτρητα τα θαύματα που επιτέλεσε εν ζωή. Η κοίμησή του ανατρέπει τα πάντα στην κοινότητα. Αρχίζουν οι εντάσεις, οι διαπληκτισμοί και οι έριδες» επισημαίνεται στην ανακοίνωση για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και το τρίτο επεισόδιο.

Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον ουρανό | Επεισόδιο 3 | trailer HD

«Άγιος Παΐσιος» - Οι ηθοποιοί στη σειρά του Mega - Ποιος είναι ο σκηνοθέτης

Η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος», που αποτελείται από ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών, ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που παίρνει την απόφαση να γίνει μοναχός. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε μέρη, όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης και Δέσποινα Γκάτζιου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων. Επίσης:

  • Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους
  • Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης
  • Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου
  • Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης
  • Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή
  • Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος.

Τις εντυπώσεις στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» έχει κλέψει μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Σμυρναίου, η γιαγιά Χατζηχριστίνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ