TV & Media

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του CNN λόγω «ανάρμοστης» σχέσης

Ήταν στο δίκτυο επί 9 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Tζεφ Ζούκερ
O Tζεφ Ζούκερ, πρόεδρος του CNN © Getty Images/Ideal Image

Ο Τζεφ Ζoύκερ πρόεδρος του CNN δήλωσε την Τετάρτη ότι παραιτείται από τη θέση του αναγνωρίζοντας ότι δεν αποκάλυψε μια συναινετική σχέση με συνάδελφό του.

Ο Τζεφ Ζούκερ δήλωσε την Τετάρτη ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου του CNN και του προέδρου του τμήματος ειδήσεων και αθλητικών της WarnerMedia μετά από υπόμνημα στο οποίο αναγνώριζε ότι δεν αποκάλυψε εγκαίρως μια συναινετική σχέση με στενή συνάδελφό του.

«Στο πλαίσιο της έρευνας για τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ρωτήθηκα για μια συναινετική σχέση με στενότερο συνάδελφό μου», έγραψε ο Zούκερ στο σημείωμα. «Έπρεπε να το αποκαλύψω όταν ξεκίνησε, αλλά δεν το έκανα».

Ο Zoύκερ είχε σχέση με την εκτελεστική αντιπρόεδρο και επικεφαλής μάρκετινγκ στο CNN, σύμφωνα με τους New York Times. 

Σε ένα σημείωμα προς το προσωπικό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της WarnerMedia, Τζέισον Κίλαρ, έγραψε: «Δέχτηκα την παραίτηση του Τζεφ Ζούκερ ως Πρόεδρος της WarnerMedia News and Sports και Πρόεδρος του CNN Worldwide».

«Ευχαριστούμε τον Τζεφ για τις συνεισφορές του τα τελευταία 9 χρόνια. Θα ανακοινώσουμε ένα προσωρινό σχέδιο διαδοχής σύντομα», πρόσθεσε.

Ο Ζούκερ, ο οποίος εντάχθηκε στο CNN το 2013, ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής «Today» του NBCκαι μετά έγινε πρόεδρος του NBC Entertainment.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ