TV & Media

Πρώτο σε τηλεθέαση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Τα ποσοστά που σημείωσε την εβδομάδα 10-16 Ιανουαρίου 2022

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράνια Τζίμα και Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGΑ
Ράνια Τζίμα και Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGΑ

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση την εβδομάδα 10 με 16 Ιανουαρίου 2022. Τα ποσοστά του στο δυναμικό κοινό.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, στις 19.45, κατέκτησε την κορυφή στην τηλεθέαση την εβδομάδα 10 με 16 Ιανουαρίου 2022.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών οι ειδήσεις του MEGA, από Δευτέρα έως Κυριακή, ξεχώρισαν στην πρώτη θέση με ποσοστό 13,6%, με τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, να συγκεντρώνουν χαμηλότερα ποσοστά. Αναλυτικά:

  • STAR: 12,9%,
  • ALPHA: 12%,
  • ΣΚΑΪ: 10,9%,
  • ΑΝΤ1: 10,3%,
  • OPEN: 6%,
  • ΕΤ1: 3%.

Το κεντρικό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19.45 με τη Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, παρακολουθεί και καταγράφει τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας, παρουσιάζει ρεπορτάζ, φέρνει στο φως ντοκουμέντα και δίνει με εγκυρότητα όλη την εικόνα της επικαιρότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και τον κόσμο.

Την εβδομάδα αναφοράς το κεντρικό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ σημείωσε την υψηλότερη επίδοση την Κυριακή 16 Ιανουαρίου. Τη συγκεκριμένη ημέρα πέρασε στην πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες κοινού σε σχέση με τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ειδικότερα, σημείωσε τηλεθέαση:

  • 15,1% στο σύνολο του κοινού και
  • 15,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών.

Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGΑ την τελευταία εβδομάδα

Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών το κεντρικό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ έφτασε τους 687.000 τηλεθεατές.

Όπως έγινε γνωστό, έσπασε το ρεκόρ τόσο σε επίπεδο ποσοστιαίας απόδοσης όσο και σε αριθμό τηλεθεατών από την αρχή λειτουργίας του σταθμού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ