TV & Media

Ράδιο Αρβύλα: Τι τηλεθέαση έκαναν στην επιστροφή τους

Μετά την υπόθεση Παναγιωτόπουλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράδιο Αρβύλα © Τwitter
Ράδιο Αρβύλα © Τwitter

Μετά το σοβαρό πλήγμα που προκάλεσε στην εκπομπή η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τα ροζ βίντεο, οι Ράδιο Αρβύλα υποδέχθηκαν ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, οι Ράδιο Αρβύλα που απέμειναν  δηλαδή μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου, υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 που έμειναν μαζί τους και παρακολούθησαν τα βίντεο με τη σατιρική τους ματιά για θέματα της πολιτικής και τηλεοπτικής σκηνής.

Οι τρεις παρουσιαστές στάθηκαν όρθιοι μπροστά από το γραφείο και η φωνή από το βαν ακούστηκε να λέει: «3… Μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα Σκεφτήκαμε μήπως ονομάζαμε την εκπομπή “τρία πουλάκια κάθονταν”, “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”», ενώ συνεχίστηκαν τα λογοπαίγνια με τον αριθμό 3.

Η φωνή από το βαν είπε όμως πως: «Αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά. Οπότε κυρίες και κύριοι ξεκινάει το Ράδιο Αρβύλα…» και έγινε σαφές πως η εκπομπή δεν αλλάζει όνομα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα σημείωσαν ποσοστό 22,7% στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού και 19% στην τηλεθέαση του γενικού συνόλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ