TV & Media

Bill Murray, Dan Aykroyd και Ernie Hudson στον Jimmy Fallon

Οι original ghostbusters βρέθηκαν στο show

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oι πρώτοι Ghostbusters στον Τζιμι Φάλον
Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Bill Murray © Getty Images/IdealImage

Οι πρώτοι ghostbusters Bill Murray, ο Dan Aykroyd και ο Ernie Hudson εμφανίστηκαν μαζί στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Ο Bill Murray, ο Dan Aykroyd και ο Ernie Hudson εμφανίστηκαν μαζί στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου σίκουελ «Ghostbusters: Afterlife». 

Οι τρεις ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στις δυο πρώτες ταινίες της δεκαετίας του '80 των "Ghostbusters" και "Ghostbusters II", παίζοντας μαζί με τον αείμνηστο Harold Ramis. Οι Murray, Aykroyd και Hudson έπαιξαν επίσης μικρότερους ρόλους στην reboot του Paul Feig το 2016.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, το τρίο μίλησε εκτενώς για την εμπειρία τους στο να κάνουν τις πρωτότυπες ταινίες μαζί και τι σήμαινε να περάσει η «σκυτάλη» σε μια νεότερη γενιά Ghostbusters.

«Ο Τζέισον είναι ο γιος του αρχικού σκηνοθέτη [«Ghostbusters»] Ivan Reitman», συνέχισε ο Murray. «Είχε τη δική του άποψη γιατί μεγάλωσε ως παιδί των Ghostbusters κατά κάποιο τρόπο. Είχε κάτι που πίστευε ότι θα λειτουργούσε ως καλή ιστορία». 

Bill Murray, Dan Aykroyd & Ernie Hudson on Reuniting for Ghostbusters: Afterlife | The Tonight Show

Στο Afterlife, ακολουθούμε μία μητέρα (Carrie Coon) και τα δύο παιδιά της (Finn Wolfhard, Mckenna Grace) κατά τη μετακίνησή τους στην Oklahoma, όπου τα παιδιά σύντομα ανακαλύπτουν τη μυστική σχέση της γιαγιάς τους με την ορίτζιναλ ομάδα των Ghostbusters. Η ταινία είναι σίκουελ των ταινιών του 1984 και του 1989, και περιλαμβάνει πολλά οικεία πρόσωπα: Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, και Annie Potts. Νέα μέλη του καστ είναι οι Paul Rudd, Logan Kim, J.K. Simmons, Bokeem Woodbine, και Tracy Letts.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ