TV & Media

jazzbreezeradio.com: Ένα νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο για την jazz

Τα μικρόφωνα ανοίγουν 10 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jazzbreezeradio.com: Ένα νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο για την jazz

Jazz Breeze Radio: Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο αφιερωμένο στην jazz ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου με παραγωγούς μουσικούς και θεωρητικούς της jazz.

Το jazzbreezeradio.com είναι ένα νέο ραδιόφωνο αφιερωμένο αποκλειστικά στην jazz μουσική. Οι περισσότερες εκπομπές, οι οποίες ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου, θα γίνονται από επώνυμους μουσικούς της jazz σκηνής. Κοινώς, οι μουσικοί θα διαλέγουν μουσική. Μαζί τους στα μικρόφωνα θα βρίσκονται και πανεπιστημιακοί καθηγητές, δημοσιογράφοι και επώνυμοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί. 

Το Jazz Breeze Radio έρχεται για να καλύψει ένα κενό. Η jazz μουσική σκηνή στην Ελλάδα δεν εκπροσωπείται επαρκώς στα ραδιοκύματα, παρά τον μεγάλο αριθμό εκλεκτών Ελλήνων μουσικών του χώρου. Για το δε κοινό της jazz, δεν υπάρχει ένα ελληνικό ραδιόφωνο που να τιμά τη συγκεκριμένη μουσική σε 24ωρη βάση. 

Το Jazz Breeze Radio ήταν η ιδέα και το όραμα του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Πιερρουτσάκου και υλοποιείται από τον μουσικό Νίκο Ασημάκη και τη Music Art Lab Studios. Με βασικό μότο τη φράση του David Lynch «Jazz is in the air!», θα αποτελέσει μια νέα ραδιοφωνική πρόταση στοn χώρο των web radios. 

www.jazzbreezeradio.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ