10 στέκια για ένα καυτό αθηναϊκό καλοκαίρι

Mαραμπού: Φρέσκο, φυσικό παγωτό κάθε μέρα

Η αγαπημένη καθημερινή στάση στο Παγκράτι

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fystiki-sormpe.gif
tsizkeik.gif
rodakino-sormpe.gif
tzantoygia-3.gif
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Μαραμπού το παγωτό δεν είναι ένοχη απόλαυση, είναι μοναδική εμπειρία. Δοκίμασε και θα καταλάβεις

Η αγαπημένη καθημερινή στάση στο Παγκράτι, ο τόπος συνάντησης για όσους χρειάζονται ένα διάλειμμα απόλαυσης από την καθημερινότητα. Το Μαραμπού είναι λόγος να κάνεις το παγωτό συνήθεια χειμώνα-καλοκαίρι! Η Βίκυ διδάχθηκε στη Ρώμη την τέχνη του «artigianale» παγωτού και επιστρέφοντας ξεκίνησε να φτιάχνει παρέα με τον Ιγκόρ φρέσκο, φυσικό παγωτό κάθε μέρα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και φυσικά υλικά. Η παραγωγή είναι απαιτητική και παραμένει μικρή ώστε η ποιότητα να διατηρείται αδιαπραγμάτευτα υψηλή, ενώ οι γεύσεις αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και τη φαντασία των ιδιοκτητών. Σεβόμενοι απόλυτα το περιβάλλον, δεν χρησιμοποιούν καθόλου πλαστικά αλλά μόνο ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε σορμπέ vegan παγωτά από ξηρούς καρπούς ή φρούτα εποχής και πρωτότυπους συνδυασμούς όπως μαύρη μπίρα, καρύδα με γιασεμί, ανθόγαλο με ελαιόλαδο και καραμελωμένες ελιές και πολλές ακόμα μοναδικές γεύσεις. Υπάρχουν βέβαια και οι γεύσεις ανθόγαλο, σοκολάτα γάλακτος, καραμέλα με αλάτι και σορμπέ μαύρης σοκολάτας, που βρίσκονται σταθερά στο ψυγείο, αφού είναι οι αγαπημένες για πολλούς. Στο Μαραμπού το παγωτό δεν είναι ένοχη απόλαυση, είναι μοναδική εμπειρία. Δοκίμασε και θα καταλάβεις.