Remix: Καινούργια και σχεδόν καινούργια ρούχα που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία

Ένα από τα κορυφαία online καταστήματα για second hand και outlet μόδα στην Ευρώπη

Remixshop.com: Καινούργια outlet ρούχα και second hand επώνυμα ρούχα υψηλής ποιότητας σε οικονομικά προσιτές τιμές.

Το remixshop.com είναι ένα από τα κορυφαία online καταστήματα για second hand και outlet μόδα στην Ευρώπη. Εδώ θα βρεις υψηλής ποιότητας και σε οικονομικά προσιτές τιμές επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Καθημερινά προστίθενται πάνω από 450.000 προϊόντα σε μια συλλογή άνω των 100.000 κομματιών. Οι αγορές στο Remix είναι σαν παιχνίδι, αφού οι τιμές των προϊόντων αλλάζουν συνεχώς και πέφτουν απροσδόκητα. Παρακολούθησέ τα τακτικά για να μην χάσεις τις καλύτερες προσφορές, αλλά να θυμάσαι ότι τα τεμάχια είναι περιορισμένα και κάποιος άλλος μπορεί να είναι γρηγορότερος. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και αποκλειστικές προσφορές με επιπλέον εκπτώσεις και κυκλοφορούν ειδικές συλλογές για την επόμενη σεζόν.

Γυναικείο μαγιό Calvin Klein
Γυναικείο μαγιό Calvin Klein
Φούστα COS
Φούστα COS
Φόρεμα Zara
Φόρεμα Zara

Στο remixshop.com θα βρεις ρούχα σε μεγέθη από XXS έως και 5XL σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που η τελική τιμή τους καθορίζεται από εσένα –προσθέτοντας τα προϊόντα στα «Αγαπημένα» παρακολουθείς την τιμή τους και τις ενεργές προσφορές, για να μπορείς να αποφασίσεις την κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις το εύρημά σου, πριν από όλους τους άλλους. Πάνω από 5.000 παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα σε τρεις κατηγορίες τιμών -Luxury (εμπορικά σήματα σχεδιαστών, υψηλό επίπεδο τιμών), Mid Range (σύγχρονα εμπορικά σήματα, υψηλότερο επίπεδων τιμών από τις budget) και Budget (δημοφιλείς μάρκες, ευνοϊκής ποιότητας/τιμής ). Από την άλλη, αν επιθυμείς να ελευθερώσεις χώρο στην ντουλάπα σου από τα αφόρετα και καλοδιατηρημένα ρούχα και αξεσουάρ, στείλε τα προς πώληση στο remixshop.com με την επιλογή «Πουλήστε στο Remix».

Μπικίνι Banana Moon
Μπικίνι Banana Moon
Παντέλονα Milan Kiss
Παντέλονα Milan Kiss
Crop πουκάμισο Sessun
Crop πουκάμισο Sessun

Σημασία έχει και η πράσινη πλευρά της μόδας και γι 'αυτό σε αυτό το eshop δίνουν μια δεύτερη ζωή στα διατηρημένα και σχεδόν νέα ρούχα και αξεσουάρ, που στέκονται πίσω από το σύνθημά: reuse reduce remix. Θεωρούν ότι όλοι μπορούμε να φαινόμαστε κομψοί χωρίς να καταστρέφουμε τη φύση και ο ευκολότερος τρόπος να το κάνουμε είναι να μην ενθαρρύνουμε την υπερπαραγωγή της βιομηχανίας της μόδας και να επιλέξουμε second hand.

Ανδρικό σακάκι El Ganso
Ανδρικό σακάκι El Ganso
Μπλουζάκι Just Cavalli
Μπλουζάκι Just Cavalli
Ολόσωμο μαγιό Seafolly
Ολόσωμο μαγιό Seafolly
Τζιν φούστα Pepe Jeans
Τζιν φούστα Pepe Jeans
Crop μπλουζάκι Zara
Crop μπλουζάκι Zara
Ανδρικό πουκάμισο Diesel
Ανδρικό πουκάμισο Diesel
Φούστα Phax
Φούστα Phax
Ανδρικό μαγιό Moschino
Ανδρικό μαγιό Moschino

IG: remixshop.official, FB: remixgreece

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice