Η νέα συλλογή των Artpeckers παίρνει σαν λάβα τον αρνητισμό από τη ζωή σου

Backpacks, clutches, beach bags και scrunchies γεμάτα χρώμα και αισιοδοξία

Artpeckers: Δείτε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή LAVA Collection 2022 με τις τσάντες που δεν θα αποχωρίζεσαι.

Ένα νησί-ηφαίστειο και μία collection γεμάτη χρώματα, αγάπη, αισιοδοξία και φως. Δύο χρόνια που μας έκαναν να εκτιμήσουμε τις μικρές στιγμές, την οικογένεια, τους φίλους, τις βόλτες στον ήλιο και τα κρύα ποτά τα βράδια. Ίσως και να βγήκε κάτι καλό από όλο αυτό. Ίσως και να μας δίδαξε πράγματα για την ίδια τη ζωή. Έτσι, οι Artpeckers αποφάσισαν φέτος στη δίνη των αλλαγών και της ανάκτησης της ελευθερίας μας, να δημιουργήσουν με γνώμονα την αισιοδοξία και τις στιγμές που έχουμε ανάγκη να ξεπροβάλλουν σαν τη ζεστή LAVA και να μας ορίσουν πάλι τη ζωή.

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Σε αυτή τη συλλογή εφάρμοσαν αγαπημένους συνδυασμούς, όπως το πολυαγαπημένο και πολυφορεμένο Two In One backpack. Δημιούργησαν λοιπόν, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκαπέντε Two In One αδιάβροχα backpacks σε συνδυασμούς που μυρίζουν ελληνικό καλοκαίρι, αθωότητα από γιασεμί και βραδινή αυγουστιάτικη γιορτή. Δημιούργησαν επίσης special edition κομμάτια δίνοντας χώρο στις λατρεμένες ρίγες που κυριαρχούν και θυμίζουν είτε σημαία είτε καμπίνα παραλίας. Αυτή τη χρονιά ξαναβγήκαν πλήρως ανανεωμένα και vegan σε δέκα χρώματα τα mini clutches, ένας από τους πρώτους κωδικούς των Artpeckers, για εξορμήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα clutches with a strap τόλμησαν και το φετινό καλοκαίρι να συνδυαστούν με τις δύο παλαιότερες πιο κλασικές επιλογές και να συμπληρώσουν μια πεντάδα για επίσημες εμφανίσεις με το πολυμορφικό λουρί να προσδίδει φρεσκάδα και πρακτικότητα.

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Ένα υλικό που του αξίζει να βρίσκεται στην ονομασία του προϊόντος. Οι beach scuba bags και τα beach scuba clutches που έγιναν ανάρπαστα το καλοκαίρι του 2021, επέστρεψαν σε έντονα και μοναδικά χρώματα αλλά και pastel αποχρώσεις ως η πιο ωραία, total αδιάβροχη, συντροφιά στο απέραντο γαλάζιο. Από το ίδιο υλικό και στις ίδιες αποχρώσεις, κυκλοφορούν και πέντε scrunchies που ομορφαίνουν τα μαλλιά αλλά και τα χέρια ως πρόταση καλοκαιρινού bracelet.

Μοντέλο με scrunchie Artpeckers

Τα τέσσερα δίχρωμα mini backpacks συνεχίζουν να τονώνουν καθημερινό μας στιλ όπως και όλα τα κλασικά προϊόντα και αξεσουάρ των Artpeckers που μας θυμίζουν όσα θέλουμε να ξαναζήσουμε και είναι εδώ – ρέουν καθημερινά. Η ευχή των Artpeckers για αυτήν την collection είναι κάθε προϊόν, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, να γίνει κομμάτι μιας στιγμής γέλιου, ελευθερίας, ξεγνοιασιάς και ευτυχίας. Διάλεξε το αγαπημένο σου αξεσουάρ λοιπόν και άστο να πάρει στο διάβα του σαν λάβα ό,τι έχει αρνητικό πρόσημο.

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Φωτογράφιση
Μοντέλο: Maria Exeki - NoLimitsModels Agency
Ρούχα: Ioanna Kourbela
Σανδάλια: EF93

Μοντέλο με τσάντα Artpeckers

Περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 12, Θεσσαλονίκη, 2310439276, www.artpeckers.com, Fb: Artpeckers, IG: artpeckers

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice