Η καμπάνια της Dirty Laundry μας καλεί να ζήσουμε τη στιγμή

«Είσαι Εδώ. Τώρα. Κι αυτό είναι το μόνο που μετράει»

Η νέα καμπάνια του viral brand DIRTY LAUNDRY αποκαλύπτει μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής συντονισμένη με το εδώ και το τώρα.

To premium casual clothing brand, που έχει συνέχεια τις κεραίες ανοιχτές, λαμβάνοντας καθαρά και γρήγορα το στίγμα και τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, παρουσιάζει τη νέα του εντυπωσιακή καμπάνια «YOU ARE HERE» για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022, εμπνευσμένη από τη δύναμη της ενσυνειδητότητας: ζήσε τη μαγεία της παρούσας στιγμής. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απτό από το Εδώ και το Τώρα.

Άνδρας και γυναίκα μοντέλα στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρας μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρας μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Η DIRTY LAUNDRY γίνεται αφορμή με κάθε νέα συλλογή για να αναλογιστούμε ξανά το καθημερινό μας ντύσιμο και πώς αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε καλύτερα το θαύμα της ζωής. Πού βρίσκεται καθένας από μας αυτή τη στιγμή; Ζούμε το παρόν ή αναλωνόμαστε σε ένα παρελθόν που δεν μπορούμε να αλλάξουμε κι ένα μέλλον για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα; Αναπνέουμε μέσα στα ρούχα μας με ευελιξία, ελευθερία, χαρά, ξεχωριστότητα;

Άνδρας και γυναίκα μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρας μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρας και γυναίκα μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Στη συλλογή AW21.22 τα πολύ δημοφιλή minimal fashion essentials της μάρκας, τα μαλακά t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τα full-zip hoodie, φρεσκάρουν τη χρωματική παλέτα τους, εισάγοντας ολοκαίνουργιες εποχικές αποχρώσεις, ενώ φυσικά διατηρούνται και τα κλασικά best-seller χρώματα. Το κυρίως εικαστικό της καμπάνιας, ο inclusive κύκλος της ζωής στο χρώμα της μάρκας, μια iconic κίτρινη βούλα στον χώρο και στο χρόνο, αποτυπώνεται επίσης σε διάφορες seasonal στάμπες με πολύ δημιουργικό τρόπο.

Φωτογραφία από την καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρες μοντέλα στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Φωτογραφία από την καμπάνια του brand Dirty Laundry

Οι πιο πυκνές και πλούσιες υφές στα υφάσματα της εποχής, καθώς και μερικά καθαρά χειμωνιάτικα κομμάτια, όπως τα puffer τζάκετ, συνδυάζονται μεταξύ τους εύκολα, δημιουργώντας το απαραίτητο ζεστό layering, ενώ το fit είναι και πάλι άνετο. Ρούχα σχεδιασμένα για κίνηση και βαθιά εισπνοή-εκπνοή. Τέλος, τα απίστευτα απαλά high-quality υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας των DIRTY LAUNDRY, φτιαγμένα με εμπειρία, έχουν υποστεί πολύπλοκες επεξεργασίες που τα καθιστούν μοναδικά. Σαν εσένα. Τώρα. Εδώ.

Άνδρας μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρες και γυναίκα μοντέλα στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

Άνδρας μοντέλο στην καμπάνια του brand Dirty Laundry

CAMPAIGN CREDITS: 
Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης //Φωτογράφος: Γιώργος Καπλανίδης @thisisnotanotheragency// Cinematographer: Ιωάννα Τσουκαλά// Fashion Editor: Alex Petsetakis// Make up: Efi Ramone @Beehive Artists// Hair Styling: Χρύσανθος Σμυρναίος @Beehive Artists// Βοηθός Φωτογράφου: Κατερίνα Γορίτσα// Fashion Assistant: Penelope Hansen

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή AW21.22 στο www.dirtylaundry.gr και στο IG: dirtylaundry.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice