Το fashion film της Kalogirou ξεφεύγει από τα όρια της διαφήμισης

Μια καμπάνια που ανακαλύπτει νέους δρόμους στην οπτική προβολή ενός brand

Για τη σεζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2021, η Kalogirou δημιούργησε μια καμπάνια που ανακαλύπτει νέους δρόμους στην οπτική προβολή ενός brand.

Be kind. Μια εκδρομή με ένα Jeep Wagoneer που χωρά την παρέα, τις βαλίτσες, το σανό, τις φλοκάτες και το δεντράκι που θα φυτέψουν. Love yourself. Μια παρέα περπατά στο δάσος. Με βήματα προσεκτικά, δερμάτινα hikers boots και kitten γοβάκια εξερευνούν την ουτοπία. Τα πέδιλα με τα chunky heels παίζουν στον αέρα καθώς το κορίτσι κάθεται στην καρότσα, δίπλα στο αγόρι με τα Jimmy Choo μποτάκια. Ένα ζευγάρι fluffy παντοφλάκια Miu Miu, δυο άλογα στη λίμνη, ένα vintage γραφείο με μια γραφομηχανή. Μια ωδή στη φύση, ένα φιλμ που ξεφεύγει από τα όρια της διαφήμισης. Που ανακαλύπτει νέους δρόμους στην οπτική προβολή ενός brand.

Kalogirou Autumn Winter 2021 Fashion Film 'The Magical Forest'

 

[[{"fid":"914805","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022","field_file_image_title_text[und][0][value]":"KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022","field_text[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"10":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022","field_file_image_title_text[und][0][value]":"KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022","field_text[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022","title":"KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022","class":"media-element file-default","data-delta":"10"}}]]

 

Για μια ακόμη φορά, η Kalogirou επιλέγει να παρουσιάσει τη συλλογή για το φθινόπωρο- χειμώνα 2021-22 με ένα φίνας αισθητικής fashion film διάρκειας σχεδόν 3 λεπτών γυρισμένο σε μια νεραϊδοχώρα. Ένα γαϊτανάκι στημένο σε μια λίμνη μια μέρα φθινοπωρινή. Μια βόλτα μέσα στη λίμνη: το κορίτσι κρατάει μια Tods τσάντα αλλά δεν θα βραχεί. Over the knee boots και μπότες ιππασίας για τα κορίτσια, slip ons και μαλακά sneakers για τα αγόρια. Η εκδρομή συνεχίζεται, ο καιρός αλλάζει: η πεζοπορία ξεκινά, οι meta hippies εξερευνούν το δάσος κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε κι άλλες τσάντες, μεγάλες δερμάτινες και clutches αλλά και παπούτσια. Όπως τα Prada Monolith, τα Chloe μποτάκια με τη γούνα και τη γαλάζια δερμάτινη Salvatore Ferragamo Studio τσάντα.

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

Σαν από όνειρο ξυπνούν κάτω από το δέντρο με τις κορδέλες, το δέντρο με τις ευχές. Πρόσφερε κάποιος ένα Jimmy Choo γοβάκι ή ήταν κι αυτό μέρος του ονείρου; Για αυτό το fashion film συνεργάστηκαν ξανά ο σκηνοθέτης Χρήστος Θεολόγου με τον Νίκο Υφαντή (creative direction, set design) και τον Rene Hebermacher στη διεύθυνση φωτογραφίας, όπως και στην καλοκαιρινή παρουσίαση. To συνεπές styling επιμελήθηκε ο Λάζαρος Τζοβάρας, τα μαλλιά ο Jose Quijano, το make up ο Γιάννης Σίσκος ενώ την παραγωγή διηύθυνε η Αvion Films.

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

KALOGIROU - Καμπάνια Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021-2022

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice