Μίλα μου βρόμικα: Τσακώθηκα με το αγόρι μου και ήρθε η μαμά του να του κάνει ποδόλουτρο

«Αυτός της το ζήτησε. Για να χαλαρώσει»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μετά από έναν καυγά με το αγόρι μου, αυτός φώναξε τη μαμά του που μένει από πάνω και του έκανε ποδόλουτρο

Είμαι στο σπίτι του αγοριού μου, περνάμε πολύ καλά, μέχρι που τσακωνόμαστε για κάτι άσχετο, ούτε καν θυμάμαι για να φανταστείς! Αυτός τέρμα νευριασμένος, για να ηρεμήσει κάλεσε τη μάνα του στο τηλέφωνο, που μένει ακριβώς από πάνω. Η μάνα του ήρθε και του έκανε ποδόλουτρο, για να χαλαρώσει. Αυτός της το ζήτησε. Το αντιλαμβάνεσαι, μανεκέν μου; Μπροστά μου όλα αυτά! Εγώ είχα μείνει ξερή απλά να κοιτάω και να βράζω μέσα μου. Όλες μου οι φίλες μού λένε να τρέξω. Εγώ σκέφτομαι όλα τα καλά χαρακτηριστικά του, αλλά ακόμα δεν το ’χω ξεπεράσει και τελείως.

Να και μια χτυπητή περίπτωση, που πρέπει να ακούμε τις φίλες μας. Ξέρω κι εγώ, βρε παιδί μου, αντί να κάτσει να το συζητήσετε, που θα ήταν το ιδανικό, μέχρι να πάει ο καθένας σπίτι του και να μιλήσετε ξανά, όταν θα έχετε χαλαρώσει, αυτός επέλεξε να κατεβάσει τη μαμά του, για να του κάνει ποδόλουτρο μπροστά σου; Ομολογουμένως, αυτή την ιεροτελεστία χαλάρωσης δεν την έχω ξανακούσει σε ενήλικη σχέση. Αν μείνεις, πάντως, σε βλέπω πριν από κάθε σας τσακωμό να προετοιμάζεις τα αιθέρια έλαια και τα άλατα, που θα χρειαστούν μετά. Σκέψου το!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice