Μίλα μου βρόμικα: Έχουμε απόσταση και νιώθω ότι αποξενώνομαι

Η επικοινωνία μας είναι λιγότερη και όταν έθιξα το θέμα μου απάντησε ότι «ρε μωρό, αφού ξέρεις δεν είμαι του τηλεφώνου».

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μετά από 2 χρόνια σχέσης, έχουμε απόσταση και νιώθω ότι απομακρυνόμαστε. Τι να κάνω;

Μετά από 2 χρόνια σχέσης, το αμόρε έφυγε εκτός Αθηνών και βλεπόμαστε πολυυυυύ λιγότερο. Η επικοινωνία μας είναι λιγότερη και όταν έθιξα το θέμα μου απάντησε ότι «ρε μωρό, αφού ξέρεις δεν είμαι του τηλεφώνου». Εγώ αισθάνομαι ότι αποξενώνομαι και σαν να μην με νοιάζει και πολύ. Μανεκέν, help!!!

Μήπως, λέω μήπως, είναι από αυτές τις φορές, που η ζωή σοφά πάει τα γεγονότα εκεί που πρέπει; Αν αποξενώνεσαι εσύ, αν αυτός δεν είναι και πολύ του τηλεφώνου, μήπως να το επαναδιαπραγματευτείτε μέσα σας και έξω σας; Μετά από δύο χρόνια, η σχέση σας σίγουρα έχει δέσει για τα καλά, ξέρετε ο ένας τον άλλον, όμως, μπορεί πλέον ο καθένας σας να λειτουργεί καλύτερα ως μονάδα (χωρίς να το επιδιώκει απαραιτήτως συνειδητά) και κάπως να έχετε βολευτεί ωραία στη νέα σας ζωή. Αν, λοιπόν, δεν σας πάει η σχέση από απόσταση, μην το πιέζεται. Πάρτε λίγο τον χρόνο σας και αναλογιστείτε αν σας αρέσει το μαζί ή το χώρια. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice