new_project_9.jpg
Από αριστέρα: Αφροδίτη Λιάντου, Τζένη Καζάκου, Δανάη Παππά
Lifestyle

3 κορίτσια που αγαπήσαμε από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Η Τζένη Καζάκου, η Δανάη Παππά και η Αφροδίτη Λιάντου είναι τα νέα hot πρόσωπα που ξεχωρίσαμε φέτος

Τζένη Καζάκου, Δανάη Παππά και Αφροδίτη Λιάντου μας μιλούν για το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο, τα όνειρά τους και όλα όσα επιφυλάσσει η νέα σεζόν

Τις είδαμε να πρωταγωνιστούν στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη, μας συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους και μας έκαναν να ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο των σειρών που αγαπήθηκαν πολύ φέτος τον χειμώνα. Η Δανάη Παππά του «Σασμού», η Τζένη Καζάκου από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» και η Αφροδίτη Λιάντου από την «Γη της Ελιάς», μας μίλησαν για τις ομορφιές και τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, για την αγάπη τους για την υποκριτική, τα όνειρα τους και για το τι πρόκειται να περιμένουμε από εκείνες την επόμενη σεζόν.

Τζένη Καζάκου
Για τo 22χρονo κορίτσι με το εντυπωσιακό DNA (κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και εγγονή της Τζένης Καρέζη) η φετινή χρονιά συνδέθηκε με το ντεμπούτο της στην τηλεόραση και στην υποκριτική γενικότερα. Χαρακτηρίζει μεγάλη πρόκληση τους δύο κόντρα ρόλους που υποδύθηκε, τον πρωταγωνιστικό στην κωμική σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και τον ρόλο της Λενιώς στη δραματική σειρά της ΕΡΤ1 «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», με την ίδια να έχει αδυναμία στο δράμα και να φοβάται την κωμωδία, γιατί θεωρεί πως «πιο εύκολα μπορείς να συγκινήσεις κάποιον παρά να τον κάνεις να γελάσει». Η υποκριτική ήταν πάντα επιλογή της, λατρεύει τον Johnny Depp από μικρή, ενώ εκφράζει την περηφάνια της για το ταλέντο της γιαγιάς της. «Στεναχωριέμαι μονάχα που δεν είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω». Αγαπάει το κέντρο της Αθήνας και τα μικρά ροκόμπαρα στα Εξάρχεια και στου Ψυρρή. Τον ρυθμό στη ζωή της τον δίνει άλλωστε η μουσική, με το τελευταίο της «κόλλημα» να είναι το «Little Talks» των Of Monsters And Men. Όταν θέλει να ξεφύγει από την Αθήνα, ο προορισμός που θα την κάνει χαρούμενη πρέπει να συνδυάζει θάλασσα και φύση, για αυτό και ξεχωρίζει την Κρήτη. Τα όνειρά της για το μέλλον; Ανυπομονεί να παίξει στο θέατρο  –εκεί όπου μεγάλωσε– και ονειρεύεται να ενσαρκώσει τον ρόλο της νύφης στον «Ματωμένο γάμο».
 
Η Τζένη Καζάκου.
Η Τζένη Καζάκου. © Παντελής Παλιεράκης

Δανάη Παππά
Την είδαμε να κλέβει τις εντυπώσεις στον «Σασμό» του Alpha, ενσαρκώνοντας τη Θοδώρα, έναν κόντρα στον χαρακτήρα της ρόλο. Από μικρή προσπαθούσε να βρει τρόπο για να εκφράσει όσα είχε μέσα της, είτε με τη ζωγραφική είτε με τον χορό και τώρα με την υποκριτική. «Όταν βρίσκομαι στο σετ, προσπαθώ να αποβάλω κάθε αίσθηση ντροπής ή φόβου. Έτσι ανακαλύπτω τον εαυτό μου και ξεπερνάω τους φόβους μου. Η υποκριτική με βοηθάει να είμαι ελεύθερη». Η 25χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει πως τηλεοπτικά θα βρίσκεται στον «Σασμό» και τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρει ότι νιώθει έτοιμη για το επόμενο βήμα στο θέατρο. Παράλληλα, «τρέχει» τη δική της εταιρεία και μεταφέρει το πάθος της για τα κεριά στην Ensay Candles. Αγαπημένη της βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου, όταν περπατά και την αναγνωρίζει ο κόσμος συχνά της λέει ότι είναι πιο ψηλή από ό,τι φαίνεται στην τηλεόραση, ατάκα που πάντα την κάνει να γελά. Θέλει να σταματήσει να στεναχωριέται για όσα δεν προλαβαίνει να κάνει, να ξαναβρεθεί στην Ιθάκη, τον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό, ενώ δεν ζει χωρίς σοκολάτα και τις ταινίες του Anthony Hopkins, ακόμα και αν είναι θρίλερ. «Τα όνειρά μου; Το έχω πει πολλές φορές, θα συνεχίσω όμως να το λέω: θέλω να κάνω οικογένεια –όχι αύριο– αλλά βλέπω τον εαυτό μου με παιδιά στο μέλλον».
 
Η Δανάη Παππά.

Αφροδίτη Λιάντου
Η 23χρονη ηθοποιός έγινε η πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου στη «Γη της Ελιάς» του Mega, μετά από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα του σκηνοθέτη στις 11 το βράδυ που της εξέφραζε αυτήν του την επιθυμία. «Μόνο καλά έχω να πω για τη φετινή χρονιά. Σίγουρα αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες και υπήρχε πολύ άγχος. Αλλά κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, νιώθω ότι γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου». Αυτό το διάστημα, έχει ξεκινήσει πρόβες με αφορμή την πρεμιέρα του πολυβραβευμένου μιούζικαλ «Mamma Mia» στο City Garden Festival, ενώ τηλεοπτικά θα τη δούμε για δεύτερη χρονιά στη «Γη της Ελιάς» να υποδύεται τη Μυρτάλη. Η ομοιότητά της με τη μαμά της Εβελίνα Παπούλια είναι εντυπωσιακή, και το δέσιμό τους εμφανές, από τις κοινές τους εμφανίσεις μέχρι το matching rose tattoo τους. «Και οι δύο μου γονείς είναι ηθοποιοί. Μεγάλωσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, και φυσικά αυτό με επηρέασε στον δρόμο που ακολούθησα». Αν συμμετείχε σε κάποια χολιγουντιανή παραγωγή, τότε σίγουρα θα ήθελε να συμπρωταγωνιστεί με τον Joaquin Phoenix ή τον Ryan Gosling. Θα τη δεις να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Κολωνάκι, με casual look και natural make-up, να ανυπομονεί να βουτήξει στις καταγάλανες παραλίες της Σερίφου και να ταξιδεύει σε ρετρό εποχές μέσα από τα τραγούδια που γράφει. Για το μέλλον, η ευχή της είναι απλή και συνάμα ουσιαστική: να συνεχίσει να είναι ευτυχισμένη κάνοντας όσα την γεμίζουν.
 
Η Αφροδίτη Λιάντου.
© Γιώργος Καπλανίδης

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice