Dua Lipa, Billie Eilish, Jared Leto, Justin Bieber, Hailey Bieber, Doja Cat
Dua Lipa, Billie Eilish, Jared Leto, Justin Bieber, Hailey Bieber, Doja Cat ©instagram
Celebrities

Grammy's 2022: Όλες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που αξίζει να δεις

Από την Lady Gaga μέχρι τον Lil Nas X, υπήρχε γκλάμουρ και μια κάποια υπερβολή

Όλες οι εμφανίσεις στα Grammy Awards 2022 και το κόκκινο χαλί που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όταν το Χόλιγουντ συγκεντρώνεται στο κόκκινο χαλί, τα media (social και μη) παίρνουν φωτιά την επόμενη μέρα, όλοι το ξέρουν. Κι αυτό γιατί όλοι έχουν περιέργεια να δουν τι φόρεσαν οι μεγάλοι αστέρες στις επίσημες εμφανίσεις τους και να εμπνευστούν από το στιλ τους ή να «κράξουν» όσα δεν τους άρεσαν. Την Κυριακή 3 Απριλίου ολοκληρώθηκε η τελετή των μουσικών Grammy Awards στην οποία παρευρέθηκαν οι περισσότεροι αγαπημένοι μας τραγουδιστές και παραγωγοί. Τα φλας άστραψαν, τα βραβεία δόθηκαν και σήμερα κάνουμε το χάζι μας. Παρακάτω μερικές από τις καλύτερες (ή και όχι) εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί...

Η Billie Eilish εμφανίστηκε με δημιουργία Rick Owens και τραγούδισε στη σκηνή φορώντας μια μπλούζα με τον Τέιλορ Χόκινς, τον ντράμερ των Foo Fighters που πέθανε πρόσφατα.

Η Doja Cat -την οποία όσοι δεν ήξερα έμαθαν χάρη στο TikTok- φόρεσε λαμπερό Versace φόρεμα και παπούτσια και κρατούσε τσάντα-ηχείο JBL.

 

Η Lady Gaga έχει αφήσει στο παρελθόν τις εκκεντρικές εμφανίσει με νωπές μπριζόλες και επιλέγει πλέον πιο κομψές εμφανίσεις. Απόδειξη και το φόρεμα Armani Privé στο κόκκινο χαλί αλλά και η εμπνευσμένη από την Μέριλιν Μονρόε τουαλέτα Elie Saab που φόρεσε όταν ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει.

Η Olivia Rodrigo κέρδισε το πρώτο της Grammy φορώντας φόρεμα Vivienne Westwood και πόζαρε παρέα με την Avril Lavigne.

Η pop star Dua Lipa συνδύασε μαύρο και χρυσό με vintage φόρεμα Versace από τη συλλογή FW 1992 και πολλές (πολλές όμως) αλυσίδες Bvlgari High Jewelry.

Ο Lil Nas X αγαπάει Balmain γενικά οπότε ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι θα τον επέλεγε για την εμφάνισή του στα βραβεία. Ολόλευκο παντελόνι και σακάκι κεντημένο με πέρλες, στρας και τρεις πολύχρωμες πεταλούδες. Επειδή όμως, ως γνωστόν, στη σκηνή κάνει ζέστη εμφανίστηκε με διάφανο crop top κεντημένο με στρας και μαύρο παντελόνι με γκλίτερ.

Να και η Megan Thee Stallion συνηθίζει πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, στα Grammy 2022 εμφανίστηκε με ένα σχεδόν απλά Roberto Cavalli λεοπάρ φόρεμα και χρυσά κοσμήματα.

Το ζεύγος Justin και Hailey Bieber θα το έλεγες μάλλον αδιάφορο, αλλά δεδομένου ότι λίγες ημέρες πριν η Hailey ανάρρωνε στο νοσοκομείο, και που εμφανίστηκαν πολύ ήταν. Εκείνος με Balenciaga και εκείνη με Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Η Carrie Underwood, νικήτρια του American Idol έκανε δυναμικό comeback με βραβείο Emmy και εμφάνιση πριγκίπισσας Dolce & Gabbana.

Ο Jared Leto που εκτέλεσε χρέη παρουσιαστή είναι μια κατηγορία από μόνος του βέβαια. Εδώ τον βλέπουμε με Gucci διάφανο πουκάμισο και αβυσσαλέο ντεκολτέ, γούνα (!!) και αυτό που δεν φαίνεται είναι οι λευκές καουμπόικες μπότες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice