Tζέισον Μομόα και Λίζα Μπονέ
Jason Momoa and Lisa Bonet © Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Τζέισον Μομόα και Λίζα Μπονέ χώρισαν μετά από 16 χρόνια

Ο Aquaman και η πρώην του Λένι Κράβιτζ δεν είναι πια μαζί

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι ηθοποιοί Τζέισον Μομόα και Λίζα Μπονέ χώρισαν μετά από 16 χρόνια ως ζευγάρι και παντρεμένοι, όπως ανακοίνωσε ο πρώτος.

Ο 42χρόνος Χαβανέζος ηθοποιός Tζέισον Μομόα και η 54χρόνη πρώην σύντροφος του ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram. «Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών», ξεκίνησε η κοινή δήλωση του ζευγαριού. «Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν».

Συνέχισε, «Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από το γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε».

 

Πώς γνωρίστηκαν η Λίζα Μπονέ και ο Τζέισον Μομόα

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2005. Παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν ότι είχαν παντρευτεί από το 2007, τελικά ο γάμος έγινε τον Οκτώβριο του 2017. Μέσω αυτού του γάμου ο Μομόα έγινε πατριός της Ζόε Κράβιτζ, την οποία η Μπονέ απέκτησε όταν ήταν μαζί με τον Λένι Κράβιτζ.

«Από τότε που ήμουν 8 χρονών, έβλεπα τη Λίζa στην τηλεόραση και έλεγα στη μητέρα μου: Μαμά, αυτή τη θέλω!». Η ατάκα αυτή ανήκει στον Momoa και είναι η εκμυστήρευση που έκανε καλεσμένος στο The Late Late Show ισχυριζόμενος ότι ήταν ερωτευμένος με τη Μπονέ από τότε που εκείνη έπαιζε στο The Cosby Show. Όπως είπε, έβαλε σκοπό να γίνει ο stalker της για πάντα μέχρι να την κατακτήσει. Ωστόσο φοβήθηκε να της το αποκαλύψει, και το έκανε μόνο αφότου έκαναν δύο παιδιά μαζί! «Αν της το έλεγα νωρίτερα, θα ακουγόταν πολύ περίεργο και creepy. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω. Ήταν πάντα η βασίλισσα». Και η Μπονέ έχει εξομολογηθεί: «Είμαστε μαζί από τη μέρα που γνωριστήκαμε. Από εκείνη τη στιγμή, ήρθε η αγάπη και ήρθε δυνατά. Και εκείνος δεν τρόμαξε, όπως οι περισσότεροι άντρες! Βασικά ήρθε και με άρπαξε και με έβαλε πάνω στον ώμο του σαν ένας άνθρωπος των σπηλαίων! Είναι η αγάπη της ζωής μου».


Στις 23 Ιουλίου του 2007 η Mπονέ γέννησε το πρώτο τους παιδί, μία κόρη. Στις 15 Δεκεμβρίου του 2008, έκαναν και δεύτερο παιδί, έναν γιο με το όνομα Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa. Ο γάμος έγινε στο σπίτι τους στην Topanga της Καλιφόρνια εκεί όπου ζουν με τα παιδιά τους, πολλά κατοικίδια, αλλά χωρίς τηλεόραση.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice