Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε σπίτι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν, για να βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγο και τα παιδιά του.
Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ / © David Crotty/Patrick McMullan via Getty Images
Celebrities

Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν ακόμα «πιο κοντά»

«Πιο κοντά» στην κυριολεξία: ο Κάνιε αγόρασε σπίτι ακριβώς απέναντι από της Κιμ

Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε σπίτι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν, για να βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Κάνιε Γουέστ, γνωστός πλέον ως Ye, είπε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό του και αγόρασε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια έναντι 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Όλως παραδόξως το νέο του καλυβάκι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν, πρώην συζύγου του. Οι περισσότεροι υπέθεσαν πως θέλει να ζει κοντά στα παιδιά του, ενώ άλλοι λένε πως θέλει να ζει κοντά στην Κιμ, με την οποία επιδιώκει συμφιλίωση και επανασύνδεση. Η Καρντάσιαν, από τη μεριά της, φαίνεται να αγνοεί τα παρακάλια του Γουέστ, καθώς δεν πήρε πίσω την αίτηση διαζυγίου, ενώ φέρεται να έχει δεσμό με τον κωμικό Pete Davidson.

Τον προηγούμενο μήνα σε ένα φιλανθρωπικό event ο Κάνιε υποσχόταν στα πλήθη πως «θα ενώσει και πάλι την οικογένειά του» και πως αν δεν μπορούσε να επιστρέψει «στο σπίτι», θα αγόραζε ένα ακριβώς δίπλα. Κανείς δεν βασίστηκε τότε στα λόγια του, όμως να που τελικά ο Ye πραγματοποίησε την υπόσχεσή του. Άμα έχεις λεφτά, είναι εύκολο να τηρείς τις υποσχέσεις σου, ειδικά υποσχέσεις τέτοιου τύπου.

Ο Κάνιε δεν πήρε κάνα παλάτι. Το χωράφι είναι τεσσάρων στρεμμάτων, με δέντρα και γκαζόν, ενώ το οίκημα έχει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων και αναπτύσσεται σε έναν όροφο. Κτίστηκε το 1955, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, μια πισίνα και θεωρείται λίγο ξεπερασμένο αρχιτεκτονικά. Τι να κάνει ο άνθρωπος; Αυτό βρήκε να πουλιέται, αυτό αγόρασε. Πάντως ένα από τα υπνοδωμάτια συνδέεται απευθείας με το γκαράζ, ώστε το προσωπικό -οικονόμοι, μάγειρες, νταντάδες- να έρχεται και να φεύγει χωρίς να ενοχλεί τον «κύριο».

Το νέο σπίτι του Κάνιε Γουέστ στην Καλιφόρνια
Realtor.com

Το επίσημο σπίτι του Κάνιε βρίσκεται στο Μαλιμπού και είναι μια έπαυλη με τα όλα της αξίας 57.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν ξέρουμε αν ήδη ο ράπερ έχει μετακομίσει ή αν έχει ανοίξει τις κούτες, αλλά θα γίνει κι αυτό. Επίσης δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του σχετικά με μια ενδεχόμενη ανακαίνιση, αν και δεν αποκλείεται. Ο Ye έχει πάθος με την αρχιτεκτονική και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα «μολύβια» του κλάδου στον σχεδιασμό διαφόρων ακινήτων που διαθέτει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Bonds (@dallasbonds)

Η Κιμ και τα παιδιά της οικογένειας Καρντάσιαν-Γουέστ διάγουν τον τρυφηλό τους βίο στην έπαυλη του Hidden Hills, στον σχεδιασμό της οποίας συμμετείχε και ο Κάνιε, ο οποίος έδωσε και τον οβολό του φυσικά. Η βιλάρα έχει παρουσιαστεί στο Architectural Digest, ενώ το instagram έχει δημιουργήσει και ειδικό hashtag, #kimkardashianhouse. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice