Η Cardi B νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy
Cardi B / Jora Frantzis/ABC via Getty Images
Celebrities

Η Cardi B νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy

Γίνεται «κουνελάκι» με θεσμικό ρόλο

Η Cardi B είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Playboy, στη νέα εποχή του περιοδικού. Ποιος ο ρόλος και οι αρμοδιότητές της.

Η Cardi B είναι η πρώτη Creative Director του νέου Playboy, γεγονός που γιορτάστηκε με ένα μεγάλο αλά Playboy πάρτι στο Μαϊάμι. Η ράπερ, επιχειρηματίας και influencer εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Prada και διάφορα Playboy αξεσουάρ, όπως ένα τεράστια διαμαντένιο κουνελάκι στο λαιμό. Το σύνολό της συμπλήρωνε ένα ασημένιο ζευγάρι πολύποντες γόβες, πολλές αλυσίδες και βραχιόλια, ενώ στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν τα τεράστια νύχια, που είναι και το σήμα κατατεθέν της. Αλήθεια, πώς πλένει πιάτα η Cardi;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Η βραβευμένη με Grammy μουσικός ανακοίνωσε την ανάληψη του διευθυντικού της ρόλου μέσω Twitter. Τα θαυμαστικά και τα κεφαλαία έδειχναν, αν μη τι άλλο, τον ενθουσιασμό της: «Το κορίτσι σας είναι τώρα η ΠΡΩΤΗ Δημιουργική Διευθύντρια στο Residence του Playboy! Τι όνειρο! Ξεκινάω το πάρτι ως Ιδρυτική Δημιουργική Διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος του CENTERFOLD, της νέας πλατφόρμας που καθοδηγείται από δημιουργούς από το Playboy. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για όλα όσα έρχονται».

Στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε, η Cardi B δικαιολόγησε τον ενθουσιασμό της: «Για πολύ καιρό από όσο θυμάμαι, ένιωθα συνδεδεμένη με το Playboy. Είναι μια αυθεντική πλατφόρμα για αλογόκριτη δημιουργικότητα. Εμπνέομαι από την απίστευτη κληρονομιά του να μάχεται για τις προσωπικές ελευθερίες. Έχω πολλές ιδέες ήδη - Δεν μπορώ να περιμένω!».

Δεδομένου ότι το Playboy έπαψε να κυκλοφορεί στη χάρτινη μορφή του, τι ακριβώς θα κάνει η Cardi B ως η πρώτη καλλιτεχνική διευθύντρια του Residence; Θα κάνει πολλά. Θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και την επιμέλεια της νέας πλατφόρμας Centerfold, θα διοργανώνει εμφανίσεις και events, θα παρέχει καλλιτεχνικής φύσεως συμβουλές και θα έχει τον τελικό λόγο σε όλες τις δραστηριότητες του brand, από τις φωτογραφίσεις μόδας μέχρι το merchandise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Για την ιστορία και για τους μικρότερους να θυμίσουμε πως Centerfold ονομαζόταν το κεντρικό δισέλιδο του Playboy, στο οποίο πόζαρε η Playmate του μήνα. Οι μερακλήδες μπορούσαν να ξεκαρφιτσώσουν τη φωτογραφία και να την κρεμάσουν ως αφίσα στον τοίχο τους ή στην νταλίκα τους. Η πρώτη που κόσμησε το Centerfold του Playboy ήταν η Μέριλιν Μονρόε στο πρώτο τεύχος του περιοδικού το 1953.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Playboy (@playboy)

Στο πάρτι του Μαϊάμι, πέρα από το γλέντι για την ανάληψη του διευθυντικού πόστου από την Cardi B, παρουσιάστηκε και το νέο πολυτελές brand με την υπογραφή του περιοδικού, που φέρει τον τίτλο Big Bunny. «Το Big Bunny σχεδιάστηκε ως ένα γράμμα αγάπης στο σύγχρονο τζετ σετ», λέει η ανακοίνωση της εταιρείας. «Τοποθετεί την κληρονομιά της κομψότητας και του παιχνιδιού στο προσκήνιο».

Η Playboy ρίχνει στους αιθέρες και ένα τζετ με το όνομα Big Bunny. Big Bunny ονομαζόταν το αεροπλάνο που είχε αγοράσει στα τέλη των 60s ο Χιου Χέφνερ και στους χώρους του έκανε μεταμεσονύκτιες συνεντεύξεις με celebrities πετώντας από το Σικάγο στο Λος Άντζελες. Οι μύστες της κουλτούρας του Playboy το αποκαλούσαν κάποτε Mansion in the Sky. Ό,τι γινόταν στη γνωστή έπαυλη του Χιου Χέφνερ γινόταν και στους αιθέρες, if you know what I mean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Playboy (@playboy)

Το νέο Big Bunny πλέον θα λειτουργεί «ως όχημα δημιουργικής αλλαγής στο πολιτιστικό zeitgeist». Φυσικά, η πρώτη επιβάτης του ήταν η Cardi B, η οποία απευθύνει κάλεσμα σε επίδοξους συνεπιβάτες της μέσω instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice