Η Adele
Η Adele © EPA
Celebrities

Ο πραγματικός λόγος που η Adele έχασε 45 κιλά

Δεν ήταν κάποια ειδική διατροφή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele σε συνέντευξή της αποκάλυψε τι την οδήγησε να χάσει συνολικά 45 κιλά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Oprah Winfrey, η Adele αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την οδήγησε να χάσει 45 κιλά και να έχει αυτή την ολική μεταμόρφωση στο σώμα της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε πως μετά το διαζύγιό της από τον Simon Konecki το 2019, άρχισε να υποφέρει από «τρομερές κρίσεις άγχους» που την «παρέλυσαν».

«Με παρέλυσαν απόλυτα. Και με μπέρδεψαν τόσο πολύ που δεν είχα έλεγχο στο σώμα μου. Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Είμαι "καυτή" ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».

Σύντομα, όπως είπε, συνειδητοποίησε ότι δεν αισθάνεται άγχος όταν είναι στο γυμναστήριο, δίπλα στον προπονητή της και έτσι άρχισε να ασκείται κάθε μέρα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η αγαπημένη της γυμναστική είναι τα βάρη ενώ είναι οπαδός της πυγμαχίας.

«Έχω αριστερό hook που θα μπορούσε να σε σκοτώσει». Να θυμίσουμε πως τον Οκτώβριο, η Adele είχε δηλώσει πως η ρουτίνα άσκησής της χωρίζεται σε βάρη το πρωί, περπάτημα ή πυγμαχία το απόγευμα και αερόβια άσκηση (Cardio) το βράδυ ενώ αρνήθηκε τις φήμες για μια θαυματουργή διατροφή που θα μπορούσε να την βοηθήσει να χάσει τα επιπλέον κιλά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice