Συνέντευξη Adele στην Oprah:
H Adele στην Oprah © GettyImages/Ideal Image
Celebrities

Adele στην Oprah: «Γιατί έλειψα τόσα χρόνια»

Mίλησε και για την απώλεια βάρους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Adele έδωσε στην Όπρα Γουίνφρι την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Ύστερα από 6 χρόνια πλήρους σιγής σε επίπεδο δισκογραφίας, η Adele επέστρεψε με το νέο της άλμπουμ "30", το οποίο, όπως και οι υπόλοιποι δίσκοι της, αποτελεί σαν μία αυτοβιογραφία της, μέσα από την οποία αφηγείται όλα όσα συνέβησαν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Θέλοντας να κάνει το comeback της ακόμα πιο φαντασμαγορικό, η τραγουδίστρια κάθισε απέναντι από την Oprah Winfrey, παραχωρώντας της μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη. 

 

 

Η Adele, εκτός από τη συνέντευξη στην Οprah- τραγούδησε στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles, όπου ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα: Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On. Σταρς όπως οι: Lizzo, James Corden και Melissa McCarthy, την παρακολούθησαν live, ενώ και για πρώτη φορά ο μικρός γιος της Άντζελο την είδε να τραγουδάει ζωντανά. 

Adele Gets Emotional Performing For Son

 

«Είναι η απόλυτη τιμή στη ζωή μου, μωρό μου, να σε έχω εδώ απόψε» είπε η Αδελδε για τον γιο της κατά τη διάρκεια του σόου, μάλιστα, στη συναυλία της  βοήθησε έναν ερωτευμένο άνδρα να κάνει πρόταση στην «καλή» του με το « Make You Feel My Love».

Αντέλ: «Ντρεπόμουν γιατί πρόδωσα το θεσμό της οικογένειας» 

«Είχα μανία με την "δεμένη" οικογένεια όλη μου τη ζωή, γιατί δεν προήλθα από μία τέτοια» είπε η Adele, που έχει ζήσει την εγκατάλειψη από τον πατέρα της όταν ήταν δύο ετών. «Από νεαρή ηλικία υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι όταν θα αποκτούσα παιδιά θα μέναμε μαζί. Και προσπάθησα για πολύ καιρό».

Σήμερα στα 33, η Adele αποκάλυψε ότι συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο της όταν απάντησε στο ερωτηματολόγιο ενός περιοδικού στην ερώτηση «τι είναι αυτό που δεν γνωρίζει κανείς για σένα» και εκείνη απάντησε «δεν είμαι ευτυχισμένη, δεν ζω, περνάει απλά ο καιρός». Από εκεί και πέρα άρχισε να ρωτάει τον εαυτό της «τι κάνω, πού βρίσκομαι;».

 «Παίρνω τον γάμο πολύ σοβαρά. Και ένιωσα ότι τον απαξιώνω επειδή χώρισα τόσο γρήγορα. Ντρεπόμουν» είπε η ποπ σταρ στην Όπρα. Ακόμα αγαπάει τον πρώην σύζυγό της, αλλά δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Ζουν σε απέναντι σπίτια στο Λος Άντζελες για χάρη του παιδιού τους. Παραδέχτηκε, όμως, ότι ο Κονέκι «της έσωσε τη ζωή» όταν έγινε διάσημη. «Σε εκείνη τη φάση που έγινα διάσημη, ήμουν πολύ μικρή και θα "το είχα χάσει"... και ποιος ξέρει σε τι μονοπάτια θα είχα οδηγηθεί. Ήταν ο πιο σταθερός άνθρωπος στη ζωή μου. Και τώρα τον εμπιστεύομαι με τη ζωή μου» συνέχισε. 

Αποκάλυψε ότι συμφιλιώθηκε με τον πατέρα της λίγο πριν πεθάνει και είπε στην Oprah ότι το μεγαλύτερο τραύμα που είχε σαν παιδί ήταν ή απόλυτη έλλειψη παρουσίας και φροντίδας από τον πατέρα της. «Δεν είχα καμία προσδοκία από τον πατέρα μου. Είναι ο λόγος που δεν μπόρεσα να καταφέρω να έχω μια σχέση απόλυτης αγάπης και αποδοχής με κάποιον μέχρι σήμερα». 

«Έχασα 45 κιλά γιατί... είχα κρίσεις άγχους»

Όπως είναι αναμενόμενο, η Oprah Winfrey δεν θα παραλείψει να τη ρωτήσει για την απώλεια των κιλών και τη νέα εμφάνιση της Adele, που έχει συζητηθεί εκτενώς τον τελευταίο καιρό, όσο και για το διαζύγιό της που αποτελεί το κεντρικό θέμα του άλμπουμ της. Η ίδια θα μιλήσει για τη νέα της ζωή στο Λος Άντζελες και την περίοδο που πέρασε μέχρι να νιώσει και πάλι καλά. 

Έχασε βάρος γιατί προσπάθησε με την άσκηση να ελέγξει τις κρίσεις άγχους μετά τον χωρισμό της. «Με παρέλυσαν απόλυτα. Και με μπέρδεψαν τόσο πολύ που δεν είχα έλεγχο στο σώμα μου. Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Είμαι "καυτή" ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».

Oprah discusses exclusive conversation with Adele and shares interview clip

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice