Η Μπίλι Άιλις topless για το νέο της άρωμα, στην πιο sexy καμπάνια που είδαμε πρόσφατα
H Billie Eilish © Twitter
Celebrities

Η Μπίλι Άιλις topless για το νέο της άρωμα,

Στα 19 της είναι πλέον βραβευμένη μουσικός αλλά και επιχειρηματίας

|

Η Billie Eilish ποζάρει topless για το νέο της άρωμα το οποίο κάνει ντεμπούτο σήμερα.

Η Βillie Eilish δημιούργησε το δικό της άρωμα, το λανσάρισμα του οποίου αναμένεται σήμερα για το λανσάρισμα του οποίου φωτογραφήθηκε η ίδια και μάλιστα topless. 

 

 

Με το όνομα Billie Eilish Fragrances κυκλοφορεί το πρώτο της άρωμα, σε ένα εκπληκτικής αισθητικής μπουκάλι, που θυμίζει γλυπτό. Το μικρό αυτό μπουκάλι-αγαλματίδιο απεικονίζει το αισθησιακό κομμάτι του γυναικείου λαιμού και στήθους, σε σκούρα χρυσή bronze απόχρωση.

 

 

 «Πάντα λάτρευα την μυρωδιά της βανίλιας, από όταν ήμουν μικρή και η μαμά μου με μάθαινε να κάνω γλυκά. Η βανίλια είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά. Αλλά για μένα ήταν ακριβώς ο τρόπος που ήθελα να μυρίζω. Τα αρώματα ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής και την ύπαρξης μου από τότε που με θυμάμαι, και ήταν το όνειρο μου να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να δώσω ζωή στις ιδέες μου» είχε δηλώσει πρόσφατα. 

Το πρώτο της άρωμα περιέχει βανίλια, κακάο, musk, κεχριμπάρι και ζεστά μπαχαρικά. Η ίδια το χαρακτηρίζει ως ευχάριστο και αισθησιακό, σαν μια ζεστή αγκαλιά. Το μπουκάλι είναι ένα υπέροχο μεταλλικό γυναικείο μπούστο που μοιάζει περισσότερο με μικρό γλυπτό παρά με μπουκάλι αρώματος. Η Eilish εξήγησε ότι έμπνευση ήταν τα αγαπημένα της σημεία στο ανθρώπινο σώμα: οι κλείδες, ο λαιμός και η πλάτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice