Πάρις Χίλτον: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάρτερ Ριμ
Η Πάρις Χίλτον με τον Κάρτερ Ριμ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

H Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον «εκλεκτό της καρδιάς της»

Το ζευγάρι Χίλτον-Ρέουμ αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στο κτήμα Bel-Air

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τον αγαπημένο της Κάρτερ Ρέουμ παντρεύτηκε την Πέμπτη η Πάρις Χίλτον σε μια τελετή που κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν.

Η Πάρις Χίλτον και ο εκλεκτός της καρδιάς της καρδιάς της Κάρτερ Ριμ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της, Μπάρον Χίλτον, στο Μπελ Έαρ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Page Six, το θέμα που επέλεξε για τον γάμο της δεν είναι άλλο από μία παραλλαγή της διάσημης ταινίας «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων», με το όνομα της Πάρις να αντικαθιστά αυτό του διάσημου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Η Πάρις μάλιστα ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της με το Oscar de la Renta νυφικό της. Στο σχόλιο έγραψε Just Married, δηλαδή νεόνυμφη και #ForeverHiltonReum, δηλαδή «Χίλτον, Ρέουμ για πάντα».

Η 40χρονη χρυσή κληρονόμος άλλαξε πολλές φορές ρούχα κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας των γαμήλιων εορτασμών. «Λατρεύω τα διαφορετικά outfit», είπε χαρακτηριστικά η Πάρις.

 

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι, που επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Απρίλιο του 2020, αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο επιχειρηματίας έκανε την πρόταση γάμου σε ένα ιδιωτικό νησί αφού έβγαινε με τη Χίλτον για ένα χρόνο. Της χάρισε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σχεδιασμένο από τον Jean Dousset. Η Χίλτον μίλησε για τη σχέση της με τον Ρέουμ τον Ιανουάριο, λέγοντας στη Mara Schiavocampo στο podcast The Trend Reporter with Mara, «Ο Κάρτερ είναι ο τύπος των ονείρων μου 100%. Μιλάμε για τον γάμο μας όλη την ώρα και ήδη σκεφτόμαστε τα ονόματα του μωρού μας και όλα αυτά». Και συνέχισε, «Λοιπόν, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice