Jill Biden - Brigitte Macron: Δύο πρώτες κυρίες μαζί για φαγητό στη Ρώμη
Jill Biden - Brigitte Macron © Τwitter/Voanews
Celebrities

Jill Biden και Brigitte Macron μαζί για φαγητό στη Ρώμη (βίντεο)

«Είμαστε «σαν αδερφές»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι δυο πρώτες κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ, Μπριτζίτ Μακρόν και Τζιλ Μπάιντεν δείπνησαν μαζί στη Ρώμη.

Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Jill Biden συναντήθηκε με την πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron, ενόψει της συνόδου κορυφής στην Ιταλία, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ντυμένες ασορτί με μαύρα και blue navy σύνολα οι πρώτες κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ έφαγαν μαζί σε εστιατόριο στη Ρώμη, «σαν φίλες, σαν αδερφές», όπως σημείωσε άλλωστε και η σύζυγος του Αμερικανού πρέδρου.

 

 

Οι δυο τους δείπνησαν στο Il Marchese, ένα εστιατόριο που στεγάζεται σε ένα περίτεχνο κτίριο κοντά στον ποταμό Τίβερη, ενώ καθώς έβγαιναν από το μαγαζί η Biden είπε σύμφωνα με το People, ότι «ήταν υπέροχα».

«Έχουμε έρθει εδώ τόσες φορές», είπε στους δημοσιογράφους. «Λατρεύω την Ιταλία, η Brigitte αγαπά την Ιταλία. Ποιος δεν θα αγαπούσε την Ιταλία; Δεν υπάρχει τίποτα που να μην αγαπάμε σε αυτήν, σωστά;» πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Biden είπε ότι η συζήτηση μεταξύ των γυναικών ήταν «ζεστή» ενώ έπιναν λευκό κρασί και φάνηκαν να τσιμπολογούν κάτι. Όταν ρωτήθηκε τι έφαγαν και ήπιαν, ωστόσο η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είπε στους δημοσιογράφους: «Λοιπόν, σχεδόν τίποτα».

Γεμάτο το πρόγραμμα της Τζιλ Μπάιντεν

Η συνάντηση αυτή είναι μέρος του γεμάτου προγράμματος της Τζιλ Μπάιντεν στις τέσσερις ημέρες που θα βρίσκεται στην Ιταλία. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί ξανά σε μια εκδήλωση συζύγων κατά τη διάρκεια της G7 στην Κορνουάλη τον Ιούνιο, η οποία σηματοδότησε το πρώτο ταξίδι των Μπάιντεν στο εξωτερικό μετά την ορκωμοσία του προέδρου τον Ιανουάριο.

 

'Like sisters:' US, France first ladies dine in Rome

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice