Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz
Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Lifestyle

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz

Από την Gigi Hadid και τον Zayn Malik μέχρι την Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ, αυτοί ήταν μερικοί πολυσυζητημένοι χωρισμοί

Gigi Hadid - Zayn Malik, Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ, Άλεκ Μπάλντουιν - Κιμ Μπάσιντζερ και άλλοι επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz που λύθηκαν στα δικαστήρια.

Και πολύ κράτησε, είναι η αυθόρμητη αντίδραση κάποιου που πληροφορείται πως έληξε άλλος ένας γάμος μεταξύ δύο μελών της σόουμπιζ. Μόνο που μερικοί χωρισμοί είναι πιο επεισοδιακοί από κάποιους άλλους. 

Γενικώς ένα διαζύγιο είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και το ζευγάρι διεκδικεί την επιμέλειά τους. Στη showbiz υπάρχει και μία ακόμα παράμετρος για μαλλοτράβηγμα: οι περιουσίες. Ένα τρίτο πρόβλημα είναι ότι οι έριδες βγαίνουν στο μεϊντάνι, καθώς τα ΜΜΕ καραδοκούν για γαργαλιστικές λεπτομέρειες. 

Θυμόμαστε τα πιο επεισοδιακά διαζύγια των celebrities, αυτά που κατέληξαν στα δικαστήρια και στις πρώτες σελίδες των ταμπλόιντ.

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz
Zayn Malik και Gigi Hadid / © EPA/JUSTIN LANE

Gigi Hadid VS Zayn Malik
Διόλου ήπιος δεν ήταν ο πρόσφατος χωρισμός της Gigi Hadid και του Zayn Malik. Τα ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο Zayn, κατά τη διάρκεια ενός καυγά πριν από μία εβδομάδα περίπου, χτύπησε τη μητέρα της Hadid, Γιολάντα. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η πεθερά. Ο Zayn αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία. Σε δηλώσεις του στο TMZ, είπε: «[…] για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και ελπίζω η Γιολάντα να αναθεωρήσει τις ψευδείς καταγγελίες της και να προχωρήσει προς τη “θεραπεία” αυτών των οικογενειακών προβλημάτων ιδιωτικά». Ο τραγουδιστής των πρώην One Direction άφησε και άλλες σπόντες για την πεθερά του: «Όπως όλοι γνωρίζετε, είμαι άνθρωπος της ιδιωτικότητας. Θέλω πάρα πολύ να δημιουργήσω ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον στο οποίο να μεγαλώσει η κόρη μου. Ένα περιβάλλον όπου τα ιδιωτικά οικογενειακά ζητήματα δεν εκτοξεύονται στην παγκόσμια σκηνή ώστε όλοι να διαλέγουν πλευρά». Η σχέση της Gigi και του Zayn άρχισε το μακρινό 2015, οι φαν τους λάτρευαν, εκείνοι μια χώριζαν, μια τα ξανάβρισκαν. Από το 2019 ήταν μαζί, τον Σεπτέμβριο του 2020 ήρθε η κόρη τους, ενώ κατά τα Brangelina και Bennifers, είχαν και αυτοί το προσωνύμιο «Zigi».

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz
Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ / © EPA/WILL OLIVER

Τζόνι Ντεπ VS Άμπερ Χερντ
Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ πήραν διαζύγιο το 2017 και μετά άρχισε το δικαστικό δράμα, που δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα. Η Χερντ κατηγόρησε τον Ντεπ για λεκτική και σωματική βία. «Φοβόμουν ότι θα με σκοτώσει, είτε εσκεμμένα είτε επειδή θα έχανε τον έλεγχο και θα ξέφευγε» είπε τον Ιούλιο του 2020 στο δικαστήριο. «Με απείλησε ρητά και πολλές φορές ότι θα με σκοτώσει, ειδικά μετά από καιρό σχέσης» συμπλήρωσε. H Άμπερ Χερντ είχε κατηγορήσει, μεταξύ άλλων, τον Τζόνι Ντεπ ότι τη χαστούκιζε, ότι της πετούσε μπουκάλια και ότι έσπασε ένα iPhone στο πρόσωπό της, σε καβγά που έγινε στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες το 2016. Ο Ντεπ, από τη μεριά του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και δήλωσε πως «ανησυχεί για εκείνη». «Δεν θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι. Δεν θα σταματήσω ποτέ. Θα πρέπει να με πυροβολήσουν». Ο ηθοποιός κινήθηκε δικαστικά εναντίον της εφημερίδας Sun, που το 2018 τον χαρακτήρισε «βίαιο σύζυγο», για συκοφαντική δυσφήμιση, όμως έχασε τη δίκη. Στο πλευρό του τάχτηκαν όλοι οι υπάλληλοί του. 

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz
Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Αντζελίνα Τζολί VS Μπραντ Πιτ
Μετά από μερικά χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ξαφνικά, το 2016, η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, κατηγορώντας τον για βία. Συγκεκριμένα, η Τζολί περιέγραψε ένα περιστατικό βιαιοπραγίας του Μπραντ Πιτ απέναντι στον γιο του Μάντοξ, τότε 15 χρονών, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με το ιδιωτικό τζετ του ζευγαριού. Η υπόθεση εξετάστηκε από το αντίστοιχο δικαστήριο του Λος Άντζελες και οι κατηγορίες κατέπεσαν. Έκτοτε άρχισε νέα διαμάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών αλλά και για το μοίρασμα μιας τεράστιας περιουσίας, που περιλαμβάνει και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Πάντως ο γάμος λύθηκε το 2019, οπότε Αντζελίνα και Μπραντ μπορούν να ξαναπαντρευτούν. 

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz
Άλεκ Μπάλντουιν και Κιμ Μπάσιντζερ / © AFP PHOTO/Vince BUCCI

Άλεκ Μπάλντουιν VS Κιμ Μπάσιντζερ
Μπάλντουιν και Μπάσιντζερ γνωρίστηκαν το 1990 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Έμειναν μαζί μέχρι το 2002 και απέκτησαν μία κόρη. Διαζύγιο ζήτησε η Κιμ, και ο Άλεκ έγινε έξαλλος. Χαρακτήρισε τους δικηγόρους οπορτουνιστές και τους ψυχολόγους της Μπάσιντζερ κομμάτι της «βιομηχανίας διαζυγίων». Με την πρώην γυναίκα του υπήρξε πιο γλυκός. «Στην πραγματικότητα κατηγορώ την πρώην γυναίκα μου λιγότερο από όλους για ό,τι συνέβη. Είναι ένα άτομο, όπως πολλοί από μας, που κάνει το καλύτερο που μπορεί με ό,τι διαθέτει». Το διαζύγιο κόστισε τον Μπάλντουιν πολλά εκατομμύρια δολάρια, καθώς έπρεπε να παγώσει την καριέρα του, να ταξιδεύει διαρκώς και να βρει σπίτι στην Καλιφόρνια για να μπορεί να επισκέπτεται την κόρη του. Όσοι έχετε δει την ταινία «Ιστορία γάμου» με τον Άνταμ Ντράιβερ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ξέρετε από τι σαράντα κύματα πέρασε ο Μπάντουιν και τι σημαίνει «βιομηχανία γάμου». Επτά χρόνια μετά, άφηνε μήνυμα στον τηλεφωνητή της 11χρονης κόρης του, που την χαρακτήριζε «αγενές, άσκεφτο μικρό γουρούνι». Όταν το ηχητικό διέρρευσε στα ΜΜΕ (ο Μπάλντουιν πιστεύει ότι πουλήθηκε στα ΜΜΕ), ο ηθοποιός άρχισε τις συγγνώμες, ενώ μερικά χρόνια αργότερα ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στο Playboy ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. «Μίλησα με πολλούς επαγγελματίες», είπε, «που με βοήθησαν. Αν είχα πεθάνει, η Κιμ Μπάσιντζερ θα το θεωρούσε νίκη. Η καταστροφή μου ήταν ο ομολογημένος στόχος τους». 

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz

Μπρίτνεϊ Σπιρς VS Κέβιν Φέντερλαϊν
Ο γάμος τους υπήρξε χαοτικός, το διαζύγιο ήρθε τον Νοέμβριο του 2006. Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο την επιμέλεια των παιδιών θα έπαιρνε η Μπρίτνεϊ. Ωστόσο, το δικαστήριο έδωσε τα παιδιά στον Φέντερλαϊν θεωρώντας πως κάποιες συμπεριφορές της Μπρίτνεϊ (όπως το να ξυρίσει το κεφάλι της) ήταν περίεργες. Επίσης, η Μπρίτνεϊ υποχρεώθηκε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και να πληρώνει στον πρώην της διατροφή 20.000 δολαρίων τον μήνα. Σήμερα πάντως είναι όλα μέλι γάλα μεταξύ τους. 

Οι πιο επεισοδιακοί χωρισμοί της showbiz
Τσάρλι Σιν και Ντενίζ Ρίτσαρντς / © EPA PHOTO AFPI/SCOTT NELSON

Τσάρλι Σιν VS Ντενίζ Ρίτσαρντς
Γνωρίστηκαν το 2000 και παντρεύτηκαν το 2002. Έκαναν δύο κόρες, όμως το 2005 η Ντενίζ ζήτησε διαζύγιο. Οι κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του Τσάρλι Σιν ήταν βαριές. Είπε ότι έκανε κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών και ότι την απειλούσε. Είπε ακόμα ότι παρακολουθούσε γκέι πορνό με «αγόρια που έδειχναν ανήλικα» και ότι τον «έλκυαν» τα ανήλικα κορίτσια. Ο Σιν αρνήθηκε τα πάντα και ισχυρίστηκε πως το FBI είχε ψάξει τους υπολογιστές του και δεν είχε βρει κάτι ενοχοποιητικό. Βέβαια, ο Σιν είχε επίσης ισχυριστεί πως στις φλέβες του ρέει «αίμα τίγρης» και πως έχει το DNA του Άδωνι (όχι του Γεωργιάδη· του άλλου, του αρχαίου). 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice