Zendaya και Timothee Chalamet στην πρεμιέρα της ταινίας Dune στο Λονδίνο
Zendaya και Timothee Chalamet στην πρεμιέρα της ταινίας Dune στο Λονδίνο © Getty Images/ Tim P. Whitby
Lifestyle

Zendaya και Timothée Chalamet: Υπάρχει πιο καλοντυμένο δίδυμο;

Σε κάθε εμφάνιση για την προώθηση της νέας τους ταινίας Dune προκαλούν θαυμασμό με τα ρούχα που διαλέγουν

Zendaya και Timothée Chalamet: Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Dune, φωτογραφίζονται μαζί σε πρεμιέρες και κόκκινο χαλί και εντυπωσιάζουν.

Εδώ και χρόνια λέμε ότι η Zendaya είναι το next big thing του Χόλιγουντ και εκείνη το αποδεικνύει καθημερινά κερδίζοντας βραβεία και αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Timothée Chalamet που αγαπήσαμε στην ταινία Call Me by Your Name και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν βάζεις δύο αστέρια του Χόλιγουντ στην ίδια ταινία; Έχεις μια σίγουρη επιτυχία και ένα πολύ φωτογενές κόκκινο χαλί.

Οι δύο πρωταγωνιστές πόζαραν παρέα για την προώθηση της ταινίας τους Dune στη Βενετία, το Παρίσι και το Λονδίνο και φυσικά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Εκτός από πολύ γοητευτικοί, έχουν και οι δύο τρομερό στιλ, γεγονός που έκανε τα φλας να πάρουν «φωτιά».

Στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, η 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε με φόρεμα Balmain και γόβες στιλέτο και ο συμπρωταγωνιστής της με Haider Ackermann βελούδινο κοστούμι.

Zendaya και Timothee Chalamet στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας
Zendaya και Timothee Chalamet στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας © Getty Images/ Ernesto Ruscio

Λίγες ημέρες μετά, στην πρεμιέρα της ταινίας στο Παρίσι, εκείνη εμφανίστηκε με σετ Alaïa και υπέροχες μπούκλες και εκείνος με μπλε κοστούμι Tom Ford.

Zendaya και Timothee Chalamet στο Le Grand Rex
Zendaya και Timothee Chalamet στο Le Grand Rex © Getty Images/ Kristy Sparow

Η τρίτη, στιλιστικά υπέροχη, κοινή τους εμφάνιση έγινε στο Λονδίνο λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας τους. Vivienne Westwood τοπ με αλυσίδες και καρό φούστα για εκείνη, κοστούμι με custom print Stella McCartney για εκείνον.

Zendaya και Timothee Chalamet στο Λονδίνο
Zendaya και Timothee Chalamet στο Λονδίνο © Getty Images/ Tim P. Whitby

Τέλος, στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, η Zendaya εμφανίστηκε με ένα εκρού φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή του Rick Owens, ενώ ο Timothée επέλεξε κοστούμι  Alexander McQueen με πολλά φερμουάρ.

Zendaya και Timothee Chalamet στην πρεμιέρα της ταινίας Dune στο Λονδίνο
Zendaya και Timothee Chalamet στην πρεμιέρα της ταινίας Dune στο Λονδίνο © Getty Images/ Tim P. Whitby

Τη φωτογραφία τους από την πρεμιέρα δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram και ο Timothée με τη λεζάντα: «To Dune είναι εδώ».

Όπως φαίνεται όμως δεν ήταν ο μόνος άντρας στο πλευρό της Zendaya που αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία της στο Instagram. Ο άλλος είναι ο Tom Holland, γνωστός από το ρόλο του Spiderman στους Avengers και τις ταινίες Spiderman, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται εδώ και μήνες σε σχέση με την Zendaya (συμπρωταγωνίστριά του στο Spiderman), κάτι που οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα. Μέχρι χθες δηλαδή που ο Tom ανέβασε στο Instagram του τη φωτογραφία της από την πρεμιέρα με τη λεζάντα «Dune» και ένα emoji με μάτια καρδούλες.

Η Zendaya δεν άφησε ασχολίαστο το post βέβαια, λίγα λεπτά μετά απάντησε με ένα emoji με βουρκωμένα από συγκίνηση μάτια. Το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ εμας αρέσει πολύ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice