«Τέλος» το ποτό για τη βασίλισσα Ελισάβετ, κατ’ εντολή γιατρών
Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο γιος της Πρίγκηπας Κάρολος ©EPA Pool
Lifestyle

Τέλος τα μαρτίνι για τη βασίλισσα Ελισάβετ με εντολή γιατρών

Είναι καλά στην υγεία της, παρόλο που πρόσφατα εθεάθη να χρησιμοποιεί μπαστούνι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η 95χρονη Ελισάβετ έλαβε εντολή από βασιλικούς γιατρούς να σταματήσει το ποτό.

Οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ της συνέστησαν να σταματήσει να πίνει αλκοόλ ενόψει του εορτασμού της πλατινένιας επετείου της στις 6 Φεβρουαρίου 2022-η εκδήλωση που σηματοδοτεί τα 70 χρόνια της ως βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αλκοόλ τέλος» δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. «Οι γιατροί της θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής», πρόσθεσε.

To ίδιο περιοδικό γράφει ότι, μέχρι τις πρόσφατες ιατρικές συμβουλές, η βασίλισσα έπινε ένα ποτό «τα περισσότερα βράδια» - συνήθως ένα ποτήρι γλυκό κρασί με δείπνο και στη συνέχεια συχνά ένα dry μαρτίνι τα βράδια, καθώς και το περιστασιακό ποτήρι κρασί πριν τον ύπνο. Έχει επίσης αναφερθεί τακτικά ότι η βασίλισσα είναι θαυμάστρια του Dubonnet και του gin.

«Η βασίλισσα έχει πει να εγκαταλείψει το βραδινό της ποτό, το οποίο είναι συνήθως μαρτίνι», είπε οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. «Δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση γι 'αυτήν, δεν είναι πολύ οπαδός του ποτού, αλλά φαίνεται άδικο το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μία από τις ελάχιστες απολαύσεις».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice