9 διάσημα κορίτσια-μινιατούρες που έχουν ύψος γύρω στο 1.50

Μίνι κορμί, ψυχή θηρίο

9 κορίτσια της μουσικής, της τηλεόρασης και του σινεμά που έχουν ύψος λίγο πάνω ή λίγο κάτω από ένα μέτρο και 50 εκατοστά.

Μικρόσωμα κορίτσια που έχουν κάνει μεγάλες καριέρες. Όπως λέει το κλισέ, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια και τα μεγάλα ταλέντα χωρούν σε μικροσκοπικά κορμιά. Διέπρεψαν και διαπρέπουν στο σινεμά και τη μουσική, είναι κορίτσαροι κι ας είναι petite. Και είναι απολύτως ΟΚ με το μέγεθος και το ύψος που τους έδωσε η φύση. Αν δεν είναι οι άλλοι, πρόβλημά τους.

Κάλι Μινόγκ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Η Αυστραλία έχει κάθε δίκαιο να αισθάνεται εθνικά υπερήφανη για αυτό το τέκνο της. Με ύψος 1.50 ακριβώς, η Κάιλι κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλότερα από όσο θα τολμούσε να ονειρευτεί στα δεκαπέντε της, όταν κέρδιζε έναν τοπικό διαγωνισμό νέων ταλέντων, ή στα δεκαοκτώ της, όταν σάρωνε τα Logies (το αυστραλιανό αντίστοιχο των Emmy) για τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Neighbours». Στους groupies της συγκαταλέγονται ο πρίγκιπας Κάρολος και η μητέρα του Ελισάβετ, όπως και οι δικές μας μητέρες που ξέρουν όλους τους στίχους του I should be so Lucky.

Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν

Οι δίδυμες Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ πέρασαν από την τηλεόραση όταν ήταν μωρά. Ως δίδυμες και ολόιδιες έπαιζαν εκ περιτροπής τον ρόλο της ανιψιάς του Τζον Στάμος στη σειρά Full House. Πλέον μεγάλωσαν και δεν πολυασχολούνται με τα τηλεοπτικά θεάματα. Παρά το μικρό τους δέμας, διαπρέπουν στη μόδα. Θεωρούνται fashion icons και δίνουν τη γραμμή μέσα από το brand τους The Row για το πώς να ντυνόμαστε οι κοντές, ώστε να πετυχαίνουμε τις απόλυτες γεωμετρίες.

Jada Pinkett Smith

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, παρουσιάστρια σε talk show, επιχειρηματίας και τραγουδίστρια. Έχει ύψος 149, αλλά το στρογγυλοποιεί όταν τη ρωτούν πόσο ύψος έχει σε 1.50 (εγώ λέω 1.52). «Όταν αρχίζεις να προσθέτεις μισή ίντσα στο επίσημο ύψος σου, ξέρεις πως είσαι κοντός» λέει χαρακτηριστικά. Η Jada Pinkett είναι σύζυγος 500 χρόνια με τον Γουίλ Σμιθ, που τον λες σίγουρα μποϊλή με το 1,87 του.

Ντόλι Πάρτον

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Στις συναυλίες ή στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Ντόλι Πάρτον δείχνει, αν όχι μπασκετμπολίστρια, τουλάχιστον κανονική προς το ψηλό. Είναι τζαστ 1.50, αλλά είναι τόσο σοφή που ξέρει πως τα φουσκωτά μαλλιά, τα ψηλά τακούνια και το μεγάλο ταμπεραμέντο προσθέτουν πολλούς πόντους σε ένα σώμα αλλά και μια προσωπικότητα.

Εύα Λονγκόρια

Το 2014 η Εύα θα έδινε ένα βραβείο στα SAG. Όταν ανέβηκε στο πόντιουμ δίπλα στον Άνσελ Έλγκορτ, οι κακόψυχοι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν ζουμπά και τάπα. Σαχλαμάρες και φήμες που πατούσαν σε μια οφθαλμαπάτη. Εντάξει, η Εύα δεν είναι και πρώτο μπόι, αλλά το ενάμισι μέτρο το διαθέτει. Απλώς ο Άνσελ Έλγκορτ είναι δυο μέτρα παλλικάρι, 1,93 για την ακρίβεια.

Κριστίνα Ρίτσι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Ξεκίνησε ως παιδί θαύμα στο σινεμά, εξελίχτηκε σε γυναίκα θαύμα. Αν και οι emo και γενικώς οι στενάχωροι τύποι θα μπορούσαν να τη θεωρήσουν γκουρού τους, στην πραγματικότητα η Κριστίνα γελάει πολύ και γελάει με τα πάντα. Κυρίως με τον εαυτό και ύψος της. Πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει challenge στο instagram, για το πού μπορεί να χωρέσει κάποιος. Εκείνη χώρεσε σε ψυγείο, μέσα σε κουτιά, στη μύτη μιας βελόνας ξερωγώ.

Shakira

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η κολομβιανή σούπερ σταρ είναι με το στανιό 1.50, γεγονός που της επιτρέπει να χορεύει, να ξεσαλώνει, να κοψομεσιάζεται κάθε φορά που τραγουδά. Η ίδια εξομολογείται πως οι συμμαθήτριές της τη φώναζαν Enana, που σημαίνει «νάνος», γιατί ήταν η πιο κοντή της τάξης της. Τα κατοπινά χρόνια πήρε την εκδίκησή της για το μπούλινγκ.

Σαρλίν Τίλτον

mv5bmtu1ota0ndm3mv5bml5banbnxkftztgwntu4odeymje._v1_.jpg
© imdb.com

Θα τη θυμούνται μόνο όσοι είναι από 50 χρονών και πάνω. Υποδυόταν στο «Ντάλας» τη Λούσι, μια προβληματική έφηβο που είχε παρατήσει το σχολείο και είχε πέσει με τα μούτρα στο αλκοόλ. Ήταν μικροσκοπική αλλά με καμπύλες, χάρη, πλούσια ξανθιά μαλλιά και τέλειο χαμόγελο. Η Σαρλίν Τίλτον συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της σε αμερικανικές σειρές και τηλεταινίες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice