Lila-Grace Moss Hack, Fendace fashion show 2021
© Daniele Venturelli/Daniele Venturelli / Getty Images
Lifestyle

Λίλα Μος-Χακ:Η κόρη της Κέιτ Μος είναι το νέο μοντέλο των ντεφιλέ

Η Λιλα Γκρέις Μος, γεννημένη το 2002, περπατά για τους οίκους Fendi & Versace (Fendace) στη Fashion Week του Μιλάνου

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Η Lila Grace Moss-Hack, η 19χρονη κόρη της Kate Moss ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της και περπατά για τον Fendace στο Fashion Week του Μιλάνου.

Η Lila Grace, η κόρη της Kate Moss, είναι 19 ετών και ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της. Την είδαμε στο runway της Fashion Week του Μιλάνου μαζί και χωρίς τη μητέρα της, να παρουσιάζει δημιουργίες των Fendi και Versace, που συγχωνεύτηκαν σε «Fendace». Η 19χρονη παρήλασε δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski, η Amber Valletta και η Naomi Campbell, ως εκπρόσωπος του Kate Moss Agency.

 

 

Είχαμε πρωτοδεί τη Lila Moss στην έκθεση της σειράς καλλυντικών πολυτελείας Marc Jacobs Beauty στο Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2018, ενώ το καλοκαίρι του 2019 είχε συνοδεύσει την Kate Moss στο Dior Homme στη Fashion Week του Παρισιού, καθώς και στο ντεφιλέ της Longchamp στη Fashion Week της Νέας Υόρκης. Στο runway εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι πέρυσι παρουσιάζοντας την ιταλική μάρκα Miu Miu. Φέτος, εκτός από την παρουσία της στο Παρίσι και στο Μιλάνο, πήρε μέρος στο ντεφιλέ του Richard Quinn στο Λονδίνο.

Πατέρας της Lila Grace είναι ο 50χρονος Jefferson Hack, συνιδρυτής και διευθυντής των Dazed Media, με καταγωγή από την Ουρουγουάη, από τον οποίον η Kate Moss χώρισε το 2004 μετά από πέντε χρόνια σχέση. H Lila Grace εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Dazed του πατέρα της και στη συνέχεια δύο φορές στο Vogue.

 

 

To 2011 η Lila Grace ήταν παράνυφος στον γάμο της μητέρας της με τον Jamie Hince, κιθαρίστα των The Kills, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο το 2016. Σήμερα η 47χρονη Kate Moss μοιράζεται τη ζωή της με τον Γερμανο-Βρετανό φωτογράφο Nikolai von Bismarck. H Lila Grace ανακοίνωσε πέρυσι ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1 κι ότι θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους με αυτή τη νόσο.

Το δίδυμο Lila Grace-Kate είναι μέρος μιας τάσης που συνδέει μοντέλα δύο γενεών. Ήδη, στα catwalks έχει εμφανιστεί η Cindy Crawford με την κόρη της Kaia, η Pat Cleveland με την Anna, η Vanessa Paradis με τη Lily-Rose Depp, η Heidi Klum με τη Leni, η Yolanda Hadid με τη Gigi και την Bella, η Christie Brinkley με τη Sailor, η Kristen McMenamy και η Lily, η Kimora Lee Simmons με τη Ming και την Aoki Lee.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice