Η Ariana Grande δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για δωρεάν θεραπείες ψυχολογικής στήριξης
Αριάνα Γκράντε / © Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia/Ideal Images
Lifestyle

Ariana Grande: Δωρεά 5 εκατ. δολαρίων για συνεδρίες ψυχοθεραπείας

Το γνωστοποίησε στις 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Την κίνησή της να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια για δωρεάν θεραπείες ψυχολογικής στήριξης έκανε γνωστή η Ariana Grande στις 10 Οκτωβρίου.

Η Ariana Grande δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια για δωρεάν θεραπείες ψυχολογικής στήριξης ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

Η ίδια έκανε γνωστή τη δωρεά της μέσω του προφίλ της στο Instagram, όπου ανέφερε ότι συνεργάζεται με την πλατφόρμα ψυχικής υγείας Better Help, η οποία θα προχωρήσει σε giveaway για τις θεραπείες ως μια «μικρή χειρονομία».

«Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πραγματικά εμπόδια όσον αφορά στην πρόσβαση σε δομές ψυχικής υγείας και, παρότι είναι μόλις μια μικρή χειρονομία και το συστημικό πρόβλημα παραμένει, ήθελα να το κάνω αυτό με το @betterhelp με την ελπίδα να παρέχω πρόσβαση σε λίγα ακόμη άτομα και ίσως να εμπνεύσω και μερικούς από εσάς να δοκιμάσετε κάτι νέο, βάζοντας προτεραιότητα το να θεραπευθείτε» ανέφερε η τραγουδίστρια.

 

 

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για θέματα ψυχικής υγείας, ενώ έχει αναφέρει επίσης πως η ίδια δίνει τεράστια μάχη με την κατάθλιψη και το άγχος. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχε εμφανιστεί σε μία συνάντηση με τους θαυμαστές της πριν από μία συναυλία της το 2019. «Εύχομαι να μπορούσα να ελέγξω τις κρίσεις πανικού, που παθαίνω. Όποιος έχει άγχος και κατάθλιψη όμως, μερικές φορές λειτουργεί με τους όρους τους, όχι με τους δικούς του», είχε δηλώσει τότε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice