Η διάσημη ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις θα συμμετέχει στην ταινία Halloween Kills και μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιας.
© ETTORE FERRARI/ EPA
Celebrities

Η Jamie Lee Curtis μιλά ανοιχτά για τα πρότυπα ομορφιάς

Η 62χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Halloween Kills»

Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε ανοιχτά για το κακό που προξενούν τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς σε πολύ κόσμο.

Η διάσημη ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε πρόσφατα πολύ ανοιχτά για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς. Η πρωταγωνίστρια των Trading Places και Halloween αναφέρθηκε στον εθισμό που έχουν αποκτήσει πολλοί στις πλαστικές επεμβάσεις και πως αυτές χαλάνε την φυσική ομορφιά ενός προσώπου. 

Η σταρ του Χόλιγουντ ρωτήθηκε σε μία συνέντευξη πριν λίγο καιρό για την δική της σχέση με τις επεμβάσεις προσώπου και τι επιπτώσεις είχαν εκείνες πάνω της. Αποκάλυψε στο Fast Company πως εκτός του ότι δεν είχαν καμία επιτυχία, την έκαναν να εθιστεί στο φάρμακο Vykodin. Έπειτα από πολλές προσπάθειες, πλέον η ίδια δηλώνει καθαρή εδώ και 22 χρόνια.

Η Κέρτις είπε την άποψή της για τις σύγχρονες τάσεις σε θέματα ομορφιάς και πώς αυτές επηρεάζονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 62χρονη ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι συνεχόμενες περιποιήσεις δέρματος, ο εθισμός στις πλαστικές επεμβάσεις και όλα εκείνα τα πράγματα που κάνουμε για να φαινόμαστε καλά στην πλατφόρμα του Zoom, καταφέρνουν να σβήσουν ολόκληρες γενιές ομορφιάς. Όταν αρχίζεις να πειράζεις το πρόσωπό σου, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω».

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είναι γνωστή για τις συμμετοχή της στα True Lies, A fish called Wanda και στην σειρά ταινιών Halloween. Τον Οκτώβριο του 2021 έρχεται στην μεγάλη οθόνη το Halloween Kills, που θα αποτελεί ακόμη μία ταινία για το φρανσάιζ. Η Κέρτις θα ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο της Laurie Strode και σύμφωνα με δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM θεωρεί την ταινία των Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και Τζον Κάρπεντερ αριστούργημα. Πρόσθεσε επίσης πως θίγει μία σειρά από σύγχρονα κοινωνικά ζήτηματα, όπως το κίνημα Black Lives Matter καθώς φέρνει κοντά μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ενώνουν τις φωνές τους όταν νιώθουν ότι απειλούνται. 

Halloween Kills - Final Trailer

Στις αναφορές της για το Halloween Kills που θα αποτελεί sequel της ταινίας του 2018, ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ένα τραγικό γεγονός επηρεάζει μία ολόκληρη κοινότητα, φέρνοντας τους κατοίκους της πιο κοντά. Όλοι όσοι είναι μέρος αυτού κινούνται στην ιστορία με κίνητρο το θυμό και κάνει την ταινία πάρα πολύ εντόνη. Αλήθεια πρόκειται για ένα αριστούργημα». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice