Μπρέτμαν Ροκ: το πρώτο γκέι αγόρι στο εξώφυλλο του Playboy
instagram @bretmanrock
Celebrities

Μπρέτμαν Ροκ: το πρώτο γκέι αγόρι στο εξώφυλλο του Playboy

Ποιος είναι ο influencer-κουνελάκι στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου

Ο influencer Μπρέτμαν Ροκ είναι ο πρώτος γκέι άνδρας που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Playboy.

Φωτογραφήθηκε ντυμένος (τρόπος του λέγειν) με όλο το Playboy πακέτο για το τεύχος Οκτωβρίου: πλατφόρμες, καλσόν, κορσέ, παπιγιόν και αυτάκια. Ο Μπρέτμαν Ροκ είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος άνδρας-κουνελάκι στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy, έστω και στην ψηφιακή του πλέον έκδοση.

Ποιος είναι όμως ο Μπρέτμαν Ροκ που το όνομά του θα γραφτεί στην ιστορία; Είναι γεννημένος το 1998 στις Φιλιππίνες, ζει στη Χονολουλού από τα επτά του χρόνια και βιοπορίζεται ως influencer. Motto ζωής: «Κάνοντας τα λιγότερα, αλλά στοχεύοντας στα περισσότερα». Λογικά κάνει πλάκα, αν και με τον Μπρέτμαν δεν είσαι ποτέ σίγουρος.

Αναδείχτηκε μέσα από το YouTube, αρχικά μέσα από τα αστεία και τα memes του και στη συνέχεια από τα πολύ διασκεδαστικά βίντεό του που σου μάθαιναν πώς να μακιγιάρεσαι και πώς να κάνεις το σωστό contouring.

Η διαδικτυακή του επιτυχία ξεπέρασε τα όρια του κυβερνοχώρου και κίνησε το ενδιαφέρον πιο mainstream μέσων, όπως η τηλεόραση. Πλέον έχει ήδη δικό του ριάλιτι στο MTV. Τα δύο πιο σημαντικά βραβεία που έχει λάβει είναι του Beauty Influencer και του Breakthrough Social Star. Έχει 17 εκατομμύρια φόλοουερ στο instagram, δική του σειρά με προϊόντα μακιγιάζ, δουλεύει ως μοντέλο με τους μεγαλύτερους οίκους, ενώ το 2018 ήταν στη λίστα του Forbes: 30 Ασιάτες κάτω των 30 ετών - Μίντια, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση.

«Είμαι ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ» έγραψε στο instagram και η ανάρτησή του μάζεψε δυόμισι εκατομμύρια likes. Και εδώ γεννιέται ένα καίριο ερώτημα: Αν η Ιωάννα Τούνη εισπράττει 1.200 ευρώ για ένα ποστ και ένα story, πόσα να παίρνει άραγε ο Μπρέτμαν Ροκ με αυτά τα νούμερα;

Στο Playboy του Οκτωβρίου είναι η δεύτερη φορά που κάνει εξώφυλλο περιοδικού. Τον Ιούνιο του 2019 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο των Gay Times. Ο Μπρέτμαν Ροκ είναι ενεργό μέλος της LGBTQ κοινότητας. Σε συνέντευξή του στο NBC News, εξέφρασε την ελπίδα πως η φήμη του θα εξασφαλίσει για τους LGBTQ ανθρώπους μεγαλύτερη εκπροσώπηση σε ΜΜΕ, εκπροσώπηση που δεν υπήρχε όταν ήταν μικρότερος. «Δεν έβλεπα κανέναν σαν εμένα στην τηλεόραση. Δεν θυμάμαι κανέναν γκέι Φιλιππινέζο στην TV, ώσπου άρχισα να παρακολουθώ το Drag Race. Και είδα τη Μανίλα (Λουσόν) και είπα “Ω Θεέ μου! Μου μοιάζεις”».

Το Playboy ανέβασε στο τουίτερ απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ροκ που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το να έχει άνδρα στο εξώφυλλό του το Playboy είναι ένα τεράστιο ντιλ με την  LGBT κοινότητα, με τη δική μου καφέ κοινότητα ανθρώπων, και όλο αυτό είναι τόσο σουρεαλιστικό».

Ο Μπρέτμαν Ροκ είναι ο τρίτος άνδρας στη «βιτρίνα» του Playboy. Προηγήθηκαν ο ιδρυτής Χιου Χέφνερ και ο μουσικός Bad Bunny. Η συνεργασία του με το περιοδικό ανάγεται στον Ιούνιο, όταν Playboy και influencer έφτιαξαν μια συλλεκτική σειρά με T-shirts για τον μήνα Pride.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice