Πέντε celebrities που δεν ήξερες ότι είναι γιαγιάδες

Είναι η Άννα Γουίντρου γιαγιά; Τι λες!

Λορίν Χιλ, Κάντις Μπέργκεν, Άννα Γουίντουρ, Σούζαν Σάραντον, Γκόλντι Χον: μερικές διάσημες γιαγιάδες της σόου-μπιζ.

Ως Έλληνες ξέρουμε στα σίγουρα ότι η Γκόλντι Χον είναι γιαγιά, γιατί κάθε καλοκαίρι έρχεται οικογενειακώς για διακοπές στη χώρα μας και βλέπουμε τα κούτσικα να απολαμβάνουν τις χαρές των Σποράδων.

Επίσης ίσως γνωρίζουμε ότι η ηθοποιός Μπλάιθ Ντάνερ είναι μαμά της Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία Πάλτροου έχει παιδιά, αλλά και η Ντάνερ εγγόνια.

Υπάρχουν όμως πολλά αστέρια του Χόλιγουντ και του θεάματος γενικότερα που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει στον πλανήτη «γιαγιά». Ας δούμε 5 celebrities γυναίκες που κακομαθαίνουν τους απογόνους, όπως κάθε «καλή» γιαγιάκα έχει υποχρέωση να κάνει.

Η νεώτερη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ms. Lauryn Hill (@mslaurynhill)

Η πρώην frontwoman του συγκροτήματος Fugees, η ράπερ, τραγουδίστρια, παραγωγός και ηθοποιός Λορίν Χιλ, υπήρξε σύντροφος του Ρόαν Μάρλεϊ, γιου του Μπομπ Μάρλεϊ, για περισσότερα από 10 χρόνια. Μαζί έχουν πέντε παιδιά. Ένας από τους γιους τους, ο Ζάιον, απέκτησε τον Ζεφάνιαν τον Φεβρουάριο του 2017. Έτσι η Λόριν Χιλ, που γεννήθηκε το 1975 (!), έγινε γιαγιά σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Η αδέσμευτη

Η αγαπημένη Σούζαν Σάραντον, που έχει και ελληνικές ρίζες, αφού ο πατέρας της ήταν Ελληνοαμερικανός, δεν παντρεύτηκε ποτέ - δεν πιστεύει στον γάμο. Το 1984 γνώρισε τον Φράνκο Αμούρι και τα έφτιαξαν. Από τον έρωτά τους γεννήθηκε η Εύα Αμούρι, μπλόγκερ και ηθοποιός στο επάγγελμα. Η Εύα έχει τρία παιδιά, άρα η Σούζαν τρία εγγόνια. Τι της αρέσει περισσότερο σε αυτό τον ρόλο; «Όλα» λέει η ίδια. Επίσης η Σάραντον έχει άλλα τρία παιδιά από τον Τιμ Ρόμπινς.

Η δυναμική

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Malle 🍪 (@chloemalle)

Η δυναμική «δημοσιογράφος» Μέρφι Μπράουν της τηλεόρασης, κατά κόσμον Κάντις Μπέργκεν, καλωσόρισε το πρώτο της εγγόνι, τον Άλμπερτ, τον Μάιο του 2020. Στα 75 της την έκανε γιαγιά η κόρη της Κλόε Μαλ, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον μεγάλο Γάλλο σκηνοθέτη Λουί Μαλ.

Η αγέλαστη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bee Carrozzini (@beecarrozzini)

Η σιδηρά κυρία της μόδας Άννα Γουίντουρ έγινε γιαγιά για πρώτη φορά το 2017 από τον γιο της Τσάρλι Σάφερ. Τη γέννηση της Καρολάιν ακολούθησε η γέννηση της έτερης εγγόνας, της Έλλα. Δεδομένου ότι η Γουίντουρ δεν έχει social και μάλλον δεν θα φωτογραφιζόταν ποτέ σε τρυφερό ενσταντανέ δείχνοντας εύθραυστη, τα γεννητούρια ανακοινώθηκαν από την κόρη της Άννας και θείας της Καρολάιν, Μπι.

Η κάτοχος του ρεκόρ

 

 

Η «δική μας» Γκόλντι Χον έχει δύο παιδιά, τον Όλιβερ και την Κέιτ, από τον πρώτο της άνδρα, τον Μπιλ Χάντσον, και τον Γουάιατ Ράσελ από τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ. Από εγγόνια πάει για ρεκόρ. Έχει 5 εγγονούς και δύο εγγονές, σύνολο 7. Το μεγαλύτερο έχει γεννηθεί το 2004 και το μικρότερο τον Μάρτιο του 2021. Να τα εκατοστήσει!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice