Nέα συλλεκτικά Birkenstock με την υπογραφή του Manolo Blahnik

Η πιο λαμπερή μάρκα υποδημάτων στον κόσμο ενώνει τις δυνάμεις της με μία από τις πιο άνετες ever και βγάζει νέα συλλογή στις 23/6

Ο Manolo Blahnik συνεργάζεται με την Birkenstock για μια ξεχωριστή συλλογή των κλασικών σανδαλιών.

Αυτό θα πει καλοκαίρι. Και δεν είναι ο καύσωνας, ούτε η αλμύρα, ούτε η θάλασσα με τα τοξικά μοβ ζελεδάκια. Καλοκαίρι θα πει πολλά πράγματα. Κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, όχι δεν αναμένονται εκπλήξεις σε άλλους τομείς. O ψηλός, μελαχρινός τον οποίο σου είχε «υποσχεθεί» ο Γούντι Άλεν ότι θα συναντήσεις, δεν πρόκειται να στρίψει στη γωνία. Οπότε αρκέσου σε κάτι που ενδέχεται να σε ενθουσιάσει περισσότερο.

Μια μεγάλη συνεργασία θα ομορφύνει τα πόδια σου και θα σε κάνει να πετάς. Το glamour του μαέστρου Manolo Blahnik ενώθηκε με την πρακτικότητα και την άνεση των γερμανικών Birkenstock δίνοντάς τους φινέτσα και σεξ-απίλ. Κατά προτίμηση χωρίς λευκή αθλητική κάλτσα.

Επιφωνήματα και κραυγές ενθουσιασμού ταιριάζουν σε αυτό τον «γάμο», σε αυτή την μίνι γιορτή των ταλαιπωρημένων πελμάτων.

Manolo Blahnik for Birkenstock

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως οι συνεργασίες στη μόδα δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Από τους μεγάλους οίκους μόδας που συνεργάζονται για μοναδικές συλλογές μέχρι τις φαινομενικά αισθητικά αντίθετες μάρκες που δημιουργούν από κοινού συλλογές-κάψουλες, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές αντιλαμβάνονται το όφελος του ομαδικού πνεύματος.

Μια από αυτές τις απροσδόκητες συνεργασίες, των τελευταίων μηνών, είδε την ίσως πιο λαμπερή μάρκα υποδημάτων στον κόσμο να ενώνει τις δυνάμεις της με μία από τις πιο άνετες στον κόσμο, Manolo Blahnik με Birkenstock. Οι δύο εμβληματικές μάρκες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια μοναδική συλλογή παπουτσιών, που συνδυάζουν τη δεξιοτεχνία με τη λειτουργικότητα, τη λάμψη με την πρακτικότητα.

Manolo Blahnik x Birkenstock.
Manolo Blahnik x Birkenstock.

Ο Blahnik έβαλε τη δική του υπογραφή, πρόσθεσε πουά και PVC στο σήμα κατατεθέν της Birkenstock, τα σανδάλια Arizona και τα κλογκ Boston. Όταν ήρθε η ώρα να σχεδιάσει τη συλλογή, ο Blahnik είπε ότι ήθελε να δημιουργήσει κομμάτια που να ταιριάζουν και στην κανονική κάτοχο των Birkenstock, αλλά και στη γυναίκα Manolo.

Ήθελε να φτιάξει κάτι που να  μπορεί να φορεθεί και σε casual εμφανίσεις αλλά την ίδια ώρα να είναι ένα σανδάλι που θα φαίνεται υπέροχο με ένα βραδινό φόρεμα, ένα είδος «βραδινού» Birkenstock.

Manolo Blahnik x Birkenstock.
Manolo Blahnik x Birkenstock.

Χρησιμοποιήθηκαν υλικά με την υπογραφή Manolo ενώ η χαρακτηριστική σόλα από φελλό καλύφθηκε με δέρμα για να ταιριάζει χρωματικά με το πολύ κομψό πάνω μέρος.

Παρόλο που οι δύο εταιρείες μπορεί να μοιάζουν διαφορετικοί κόσμοι, από πολλές απόψεις, αποτελούν το τέλειο ζευγάρι. Η ποιότητα και η διαχρονικότητα εκπληρώνονται και από τις δυο μάρκες.

Είχε προηγηθεί μια συνεργασία – δοκιμή για τις δύο μπράντες και τα Manolo-Birkestock ξεπούλησαν σαν ζεστά ψωμάκια σε μέσα σε λίγες ώρες-. Σανδάλια μέχρι πρότινος κλασικά και σπορ «φόρεσαν» μπλε ρουά και φούξια βελούδο και στολίστηκαν με τις χαρακτηριστικές αγκράφες του διάσημου σχεδιαστή υποδημάτων

Η καινούρια φοβερή και τρομερή συλλογή «Manolo Blahnik for Birkenstock» βγαίνει σε ηλεκτρονικά και φυσικά ράφια στις 23 Ιουνίου. Να είστε έτοιμες/έτοιμοι.

Πάρτε μια γεύση εδώ.

Ο μαέστρος σχεδιάζει εδώ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice