Τα 8 trends για την άνοιξη του 2022. Ποιες οι ανοιξιάτικες τάσεις όπως παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.
© instagram
Fashion

Τα 8 trends για την άνοιξη του 2022

Ποιες οι ανοιξιάτικες τάσεις που έδειξαν οι πασαρέλες

Τα 8 trends για την άνοιξη του 2022. Ποιες οι ανοιξιάτικες τάσεις όπως παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

Έρχεται η άνοιξη, γιούπι! Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη 2022 είναι εδώ και προωθούν την ξέγνοιαστη αισθητική. Δεν είναι καθόλου νωρίς να αρχίσετε να ετοιμάζετε την ντουλάπα σας με τα απαραίτητα που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες. 

Οι κωδικοί του Y2K δίνουν μεγάλο παρών, με χαμηλόμεσα παντελόνια, καυτά μίνι, άιντι μάλε πολύχρωμα κοσμήματα και αξεσουάρ, πλατφόρμες. Επίσης κυριαρχεί το στιλ twee, ας το πούμε το στιλ της μπεμπέκας, κάτι σαν τα outfit της Zooey Deschanel στη σειρά New Girl. Ας δούμε τα οκτώ κυρίαρχα trends της άνοιξης που καταφθάνει με φόρα ολάνθιστη. 

01. Y2K νοσταλγία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Γυρίστε στο 2000 φρεσκάροντας τις μίνι φούστες σας, τα χαμηλοκάβαλα τζιν, τις αλυσίδες, τις χάντρες και τις πέρλες σας, τα cut outs και τα κεφαλομάντηλα. Η νοσταλγική τάση ξεκίνησε από το 2021 και συνεχίζει ακάθεκτη. Ό,τι θυμίζει 2000 είναι in fashion. 

02. Υπερμεγέθεις τσάντες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Feminine Unique (@khaite_ny)

Πείτε προσωρινά αντίο στα μικρά τσαντάκια και αρπάξτε τις τσαντάρες. Σε διάφορα υλικά, από ύφασμα μέχρι δέρμα, οι τσάντες της φετινής άνοιξης είναι μεγάλες και μπορούν να λειτουργήσουν τόσο μέσα στην πόλη όσο και στις αποδράσεις του σαββατοκύριακου. 

03. Κρόσια

Τα κρόσια είναι στη μόδα από το 2020 και φέτος μπαίνουν παντού: σε τσάντες, φορέματα, φούστες, παπούτσια. Επιστροφή στην άγρια δύση για αέρινες βόλτες. 

04. Λογότυπα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Μετά τα χρόνια του no logo όπου τα λογότυπα μεγάλων brands θεωρούνταν πάνω στα ρούχα απαράδεκτα ως γκρίζα εταιρική διαφήμιση, πλέον ζούμε την εποχή της logomania. Όσο πιο μεγάλα και εμφανή τα σύμβολα τόσο καλύτερα.

05. Λαμπερά χρώματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Τα έντονα χρώματα επιστρέφουν χαροποιώντας τους λάτρεις τους. Κίτρινα, πράσινα, κόκκινα, μπλε, όλα παίζουν, αρκεί να είναι λαμπερά και να μη συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά να φορούνται μονομπλόκ. 

06. Πλατφόρμες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial)

Τα παπούτσια παίρνουν όγκο και ύψος αποκτώντας χοντρή σόλα. Ξεχάστε τα στιλέτο, ξεσκονίστε τις πλατφόρμες. Ακόμα και τα loafers ή τα σανδάλια και οι σαγιονάρες μοιάζουν με κοθόρνους φέτος την άνοιξη. 

07. Στιλ Twee

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheNotebook (@thenotebookgr)

Είναι το εφηβικό στιλ της «γλυκούλας» ή της «μπεμπέκας», που το υπηρέτησε η Zooey Deschanel στο New Girl και πλέον το διακονούν πολλές, ακόμα και η Τέιλορ Σουίφτ. Σκεφτείτε γιακαδάκια, καρουδάκια, κορδελάκια, ροζάκια, όλα τα σε -άκια γενικώς. 

08. Φόρεμα πάνω από παντελόνι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)

Το απόλυτο layering! Φορέματα ανοιξιάτικα φοριούνται ως τοπ πάνω από υπερμεγέθη παντελόνια, δημιουργώντας ανάλαφρα στρώματα υφάσματος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice