donatella-versace.jpg
Στιγμιότυπα από την καμπάνια SS22 του οίκου Versace/ © instagram
Fashion

Η Donatella Versace μούσα της νέας καμπάνιας του Versace

Μαζί με τις αδελφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ

Gigi και Bella Hadid μαζί με την Donatella Versace είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας SS22 του οίκου Versace.

Φάση «Μικρό σπίτι στο λιβάδι», μόνο που αντί για τις αδελφές Μαίρη και Λώρα Ίνγκλις βάλτε την Μπέλα και την Τζίτζι Χαντίντ. Στον ρόλο της μαμάς κυρίας Κάρολ Ίνγκλις όχι η Γιολάντα Χαντίντ αλλά η Ντονατέλα Βερσάτσε. Και αντί για τις Άμις περιβολές κατηχητικού -φακιόλια, μακριά φουστάνια και άγαρμπες γαλότσες- φανταστείτε σέξι καλτσόν, καυτά μίνι και κολασμένες πλατφόρμες. Είναι η νέα καμπάνια SS22 του οίκου Versace και έχει θέμα το αδελφικό αίμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)


Πρωταγωνιστούν οι αδελφές Χαντίντ και ανάμεσά τους τσουπ και η κεφαλή του οίκου, η Ντονατέλα Βερσάτσε με φόρεμα από βινύλιο. «Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για μένα, και αυτός είναι ο λόγος που ήθελα αυτές οι εικόνες να επικεντρώνονται στη σχέση των αδελφών. Αγαπώ αυτή την καμπάνια τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αντισταθώ από το να γίνω μέλος των Versace queens, της Τζίτζι και της Μπέλα Χαντίντ στη φωτογράφηση. Κορίτσια, είστε πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης και σας αγαπώ πάρα πολύ» έγραψε η Ντονατέλα στο instagram αιτιολογώντας την παρόρμησή της να συμμετέχει στην καμπάνια.


Τη φωτογράφηση ανέλαβαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, ενώ η Ντονατέλα φρόντισε να ικανοποιήσει την περιέργειά μας με αρκετά backstage ενσταντανέ. Η κεφαλή της αυτοκρατορίας Versace κέρδισε με το σπαθί της μια θέση στη χορεία των μουσών της καμπάνιας. Μέσα σε λιγότερο από 20 χρόνια έπαψε να είναι «αδελφή του Gianni Versace» και έγινε μια από τις πιο επιδραστικές σχεδιάστριες μόδας με ακλόνητο όραμα.


Πέρα από το αναμφισβήτητο σχεδιαστικό της ταλέντο, υπάρχει πάντα και η τρελάρα Ντονατέλα με το απίστευτο χιούμορ και το ιταλικό ταμπεραμέντο. Χρειάζεστε αποδείξεις για αυτό; Πάρτε μερικές ατάκες της:

- «Σταμάτησα να δουλεύω με τον personal trainer μου, γιατί δεν μου επέτρεπε να καπνίζω κατά τη διάρκεια της γυμναστικής».
- «Το στιλ μου δεν είναι τόσο υπερβολικό. Φοράω ψηλά τακούνια, στενά παντελόνια και διαμάντια».
- «Θα ήταν πολύ εύκολο για μας να κάνουμε μια κολεξιόν που θα αρέσει σε όλους και κανείς δεν θα την κριτικάρει. Όμως η κριτική είναι κομμάτι της ζωής, και απλώς πρέπει να τη δεχτείς».
- «Δεν βλέπω κανέναν άλλον να κατηγοριοποιεί τον εαυτό του ως “fashion diva” εκτός από μένα. Και μου αρέσει αυτό».
- «Βρίσκω τους μεγαλύτερους άνδρες πιο ελκυστικούς από τα αγόρια. Χρειάζομαι έναν άνδρα που να μου διδάξει ένα-δυο πράγματα».
- «Βασικά, η μόδα υπάρχει για να ικανοποιεί έναν πρακτικό σκοπό - να μας κάνει να φαινόμαστε υπέροχοι».
- «Υπάρχει χρόνος να κόψεις ρυθμούς, μετά τον θάνατό σου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice