Η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει με την οικογένεια Tezenis

Τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμα με την οικογένεια

Η Tezenis επιστρέφει με τη νέα της χριστουγεννιάτικη συλλογή και μας παρασύρει στη χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα των γιορτών.

Μετά τον περσινό viral χορό που μετέτρεψε ολόκληρες οικογένειες σε εκκολαπτόμενους TikTokers με την pop ερμηνεία του τραγουδιού «Jingle Bells», η Tezenis επιστρέφει με τη νέα της χριστουγεννιάτικη συλλογή και χρησιμοποιεί την μελωδία του διάσημου τραγουδιού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα.

tezenis - xristougenna

tezenis

Τα Χριστούγεννα δεν όχι μόνο είναι συνώνυμα με την οικογένεια αλλά και με τη διασκέδαση, τους φίλους και το μοίρασμα, που αποτελεί και το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της περιόδου. Μετά τα πιο οικεία Χριστούγεννα του 2020, φέτος θα μπορέσουμε επιτέλους να γιορτάσουμε ξανά μαζί με όλους τους δικούς μας ανθρώπους.

Η οικογένεια είναι πάντα στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Tezenis. Αυτές τις γιορτές βρίσκουμε μία αντισυμβατική, ακόμα μεγαλύτερη οικογένεια που περνάει χαρούμενες στιγμές μαζί. Η Tezenis θέλει να μας ξεναγήσει στην πιο μαγική στιγμή του χρόνου με όμορφες στιγμές, θετικότητα και νεανικότητα, αξίες που χαρακτήριζαν ανέκαθεν το brand.

tezenis

tezenis

Η χριστουγεννιατική συλλογή είναι άνετη και super-trendy, με χαρακτηριστικό της το relaxed look. Ταυτόχρονα είναι μία τέλεια ευκαιρία να τη μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, τόσο στην πραγματική ζωή όσο και διαδικτυακά. Το κοινό κομμάτι που διατρέχει τη συλλογή είναι το κόκκινο χρώμα, σε δημιουργίες για εκείνον και εκείνη, χωρίς να ξεχνάμε τα παιδιά. Η επανεκτέλεση του «Jingle Bells» που έγινε τάση τα περσινά Χριστούγεννα θα μας παρασύρει και φέτος σε μία γιορτινή, λαμπερή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

tezenis

tezenis

tezenis

Η χριστουγεννιάτικη παρέα Tezenis επεκτείνεται για να συμπεριλάβει αρκετούς φίλους της εταιρείας. Αρχικά η brand ambassador Giulia De Lellis θα συνοδεύεται από την Maffashion, το πρόσωπο της Tezenis στην Πολωνία. Με ζητούμενο τη διασκέδαση, special guest θα είναι ο Khaby Lame. Ο παγκοσμίου φήμης TikToker έχει κατακτήσει τον κόσμο των social media χάρη στη διάσημη κίνησή του, την «Khaby Move».

tezenis
Η brand ambassador της Tezenis, Giulia De Lellis.

khaby - lame
Ο πασίγνωστος TikToker Khaby Lame.

Μπορείτε να μπείτε και εσείς στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την Tezenis μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα της εταιρείας ή με μία επίσκεψη στις σελίδες της σε Facebook και Instagram.

tezenis

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice