Γιόγκα με αξεσουάρ του Οίκου Hermes
© Hermès
Fashion

Hermes Fit: Αντί για λάστιχα κάνεις γιόγκα με μαντήλια του Οίκου

Προπονήσου με βαράκια σε σχήμα «Η» και ίδρωσε με στυλ

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη |

Το Hermès Fit προσκαλεί τους φανς του brand να αντικαταστήσουν τα όργανα γυμναστικής με αξεσουάρ του Οίκου.

Με δημιουργική διάθεση, το Hermès Fit βάζει τα αξεσουάρ του στο προσκήνιο με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Μας προκαλεί να έρθουμε σε στενή επαφή με τα υλικά: Το μετάξι ξεδιπλώνεται και δείχνει τα χρώματά του στο έπακρο, τα παπούτσια ανεβάζουν την ελαφρότητα και την ευκινησία στο επόμενο επίπεδο, οι ζώνες δοκιμάζουν την ελαστικότητά τους και τα κοσμήματα δίνουν τη λάμψη μέσα από μια νέα προσέγγιση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

 

Ο  Hermès απευθύνει μια πρόσκληση στους φανς: Να είσαι ένας καθημερινός αθλητής με κομψότητα και ευκινησία! Για να το πούμε διαφορετικά η καλλιτεχνική διεύθυνση του εν λόγω εγχειρήματος είναι σαν να έρχεται και να σου ψιθυρίζει στο αυτί «Ίδρωσε με στιλ αγάπη μου!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

 

Η νέα αυτή καμπάνια του Hermès Fit έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μπρούκλιν και στο Παρίσι ενώ ακολουθούν και άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Τόκιο που θα φιλοξενήσουν τα pop up events. Συντάκτες, fashion bloggers και οποιοσδήποτε έχει καταφέρει να κατοχυρώσει μια από τις θέσεις, ξεφεύγουν από το παραδοσιακό γυμναστήριο και χρησιμοποιούν βάρη και αλτήρες με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα «Η» του brand ενώ στη γιόγκα χρησιμοποιούνται κασμιρένια κασκόλ και μεταξωτά μαντίλια.  Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην εκάστοτε πόλη είναι ανοιχτός προς το κοινό αλλά χρειάζεται προκράτηση.  Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με το πορτοκαλί του Hermès και με εμβληματικά μοτίβα σε όλους τους χώρους με τα Instastories σε κάθε εκδήλωση να παίρνουν φωτιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

 

Τα μαθήματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν τα πάντα, από Voguing με καπέλα και kickboxing με βραχιόλια μέχρι pilates με ζώνες και πρακτική στα headstands με πανάκριβες δερμάτινες τσάντες για αντίβαρο. Τα fashion accessories βγαίνουν από το κουτί και γίνονται όργανα γυμναστικής την ώρα που οι φασιονίστα παραληρούν από ενθουσιασμό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά, εκτός από τις 45’ προπονήσεις, μπορεί να βρει κανείς τοίχο αναρρίχησης, ένα πλήρως διακοσμημένο ρινγκ του μποξ που έπειτα μετατρέπεται σε dance floor για να φιλοξενήσει τα μαθήματα χορού, dj sets, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει το φωτογραφικό booth που επιτρέπει σε όλους να έχουν ένα «κλικ» από την εκδήλωση. Προσφέρουν επίσης ένα με αντιοξειδωτικούς χυμούς- μεγαλεία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

Η πρόσβαση στο event είναι δωρεάν αλλά σίγουρα φεύγοντας δεν παίρνεις μαζί τα πολυπόθητα «όργανα γυμναστικής»!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice