Κάτι λείπει από τις χριστουγεννιάτικες πιτζάμες της Ριάνα
©savagexfenty, instagram
Fashion

Κάτι λείπει από τις χριστουγεννιάτικες πιτζάμες της Ριάνα

Γιατί δεν τις κάνεις δώρο

Οι νέες πιτζάμες του brand Savage x Fenty της Ριάνα είναι μια σέξι παραλλαγή της κλασικής χριστουγεννιάτικης καρό πιτζάμας.

Από μπροστά μοιάζουν με ένα κανονικό ζευγάρι καρό πιτζάμες, σαν αυτές που φορούσε ο μπαμπάς ή ο παππούς σου, και σαν αυτές που κι αν δεν φόρεσες στις καραντίνες. Από πίσω όμως, κάτι τους λείπει. Τι τους λείπει; Τι τους λείπει; Ολόκληρος ο πωπός τούς λείπει!

Η Ριάνα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει το άγγιγμα του σέξι Μίδα και μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμα κι ένα ζευγάρι παπουδίστικες πιτζάμες, να δείχνουν ερωτικά και ποθητά.

Οι ευάερες και ευήλιες πιτζάμες της Ριάνα είναι κομμάτι της νέας εορταστικής συλλογής του brand της Savage x Fenty, βγαίνουν σε δύο χρώματα και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες.

«Είναι μια παραλλαγή στην κλασική πιτζάμα των διακοπών» διαβάζει κανείς την περιγραφή τους στον ιστότοπο Fenty, «ένας ανοιχτός πωπός για να επιδείξεις ό,τι θέλεις με στιλ Savage». Αν έχεις ενθουσιαστεί και θέλεις να προμηθευτείς ένα από τα ζευγάρια, θα πρέπει να καταβάλεις από 20 έως 50 δολάρια, σε περίπτωση που είσαι μέλος VIP.

Στην εποχή της πανδημίας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, η Ριάνα αποθεώνει το «μένουμε σπίτι» με στιλ υψηλής σξουαλικότητας. Η ιστορία του Savage X Fenty αλλά και του Fenty Beauty είναι άλλωστε γεμάτη από πρωτοπορίες, γεγονός που οδήγησε τη δημιουργό του στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes. Τα brand της Ριάνα είναι τα πιο συμπεριληπτικά brand εσωρούχων και καλλυντικών. Στα προϊόντα της χωράνε όλα τα σώματα, τα χρώματα επιδερμίδας, τα φύλα, οι ηλικίες, οι σεξουαλικότητες. Όλα όμως.

Αν και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους ειδήμονες και το κοινό, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως είναι τα νέα σέξι καρουδάκια ό,τι πρέπει για ένα πιτζάμα πάρτι. Μάλιστα, με τη νεόφαντη τάση των καιρών που ονομάζεται lingerielook, θα μπορούσες να τις φορέσεις και να σκάσεις σε ρεβεγιόν. Όμως υπάρχει κίνδυνος να κρυώσεις.

Είναι πρακτικές; Άλλοι θα πουν ναι, άλλοι όχι. Είναι σέξι; Το σέξινες είναι απολύτως υποκειμενική υπόθεση. Και στην τελική, θες σέξι; Ο κώλος σου να φέξει! (με το συμπάθειο)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice