Το Chuck Taylor CX της Converse επανέρχεται πιο άνετο από ποτέ

As bold as it gets

Converse: Το νέο Chuck Taylor CX συνδυάζει άνετη φόρμα, easy to wear, τεχνολογία αφρού και τρομερο design.

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι τα Converse Chuck Taylor All Stars είναι εμβληματικά παπούτσια. Αυτά τα sneakers κατάφεραν να παραμείνουν δημοφιλή για δεκαετίες, ξεκινώντας τη ζωή τους ως επαγγελματικά παπούτσια μπάσκετ, προτού αποκτήσουν τη δική τους μόνιμη θέση στη σκηνή του streetwear. Τώρα έρχονται να «ταράξουν» ξανά τα νερά με τη νέα αναβαθμισμένη εκδοχή τους, τα Chuck Taylor CX.

Converse - Chuck Taylor CX

Ένα unisex παπούτσι φτιαγμένο για τολμηρές εμφανίσεις και cool διάθεση. Τι κοινό έχουν η άνετη φόρμα, το easy to wear και η τεχνολογία αφρού; Το νέο Chuck Taylor CX, ένα Converse που τα έχει όλα. Bold χρώματα, όπως neon ροζ, lightning κίτρινο και acid πορτοκαλί, δίνουν funky διάθεση στον super stretch μαύρο καμβά. Ο σχεδιασμός του Chuck Taylor CX συγκεντρώνει στοιχεία από το παρελθόν και προσθέτει futuristic λεπτομέρειες, όπως το “pull me” θηλύκι στο πίσω μέρος, δίνοντας μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο παπούτσι του μέλλοντος.

Converse - Chuck Taylor CX

Η τεχνολογία αφρού που έχει προστεθεί στη σόλα, κάνει το πάτημα απαλό και τα αγαπημένα σου sneakers πιο άνετα από ποτέ ώστε να μην τα αποχωρίζεσαι ποτέ.

Follow @Converse.Greece
Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom, 2120003710.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice