Η Shiloh Jolie-Pitt «ψωνίζει» από την γκαρνταρόμπα της μαμάς της
Dave J Hogan/Getty Images - Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney
Celebrities

Η Shiloh Jolie-Pitt «ψωνίζει» από την γκαρνταρόμπα της μαμάς της

Κι έτσι κανένα Dior φόρεμα δεν πάει χαμένο

Η Shiloh Jolie-Pitt φορά επώνυμες δημιουργίες που ανήκουν στην γκαρνταρόμπα της μαμάς της Αντζελίνας Τζολί.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Eternals» ήταν μια από τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της 15χρονης Shiloh Jolie-Pitt σε κόκκινα χαλιά. Όλοι οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν την ομορφιά της, μια ιδανική διασταύρωση των χαρακτηριστικών της μαμάς Αντζελίνας και του μπαμπά Μπραντ.

Η Shiloh φόρεσε για το event μια ασπρόμαυρη Dior τουαλέτα, από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/2020. Για παπούτσια επέλεξε μαύρες μπαλαρίνες, ενώ στα αυτιά της κρέμασε ασημένιους κρίκους.

gettyimages-1349480342.jpg
Όλη η οικογένεια της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ / © Tim P. Whitby/Getty Images)

Ωραία όλα αυτά, αλλά το outfit της Shiloh κάτι θύμιζε. Ο κόσμος που ασχολείται με τη μόδα των celebrities είναι κουτσομπόλης, έχει μνήμη καμήλας και μεγάλο φωτογραφικό αρχείο, οπότε δεν άργησε η αποκάλυψη. Το ίδιο φόρεμα φορούσε η Αντζελίνα Τζολί πριν από δύο χρόνια, όταν έδινε συνέντευξη Τύπου για την ταινία της Maleficent: Mistress of Evil in Los Angeles. Η εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα του τότε μεταποιήθηκε, κόντυνε και έγινε ταμάμ για το σώμα και την ηλικία της Shiloh.

gettyimages-1178199134.jpg
Η Αντζελίνα Τζολί το 2019 / © Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Shiloh σκαλίζει την ντουλάπα της μαμάς της και δανείζεται ρούχα. Σε μια άλλη πρεμιέρα ταινίας της Αντζελίνας, εμφανίστηκε με φόρεμα Gabriela Hearst, με το οποίο η Τζολί φωτογραφήθηκε σε καλοκαιρινό ταξίδι της στη Γαλλία.

Στην ίδια ρότα και η έτερη κόρη των Μπραντζελίνας, η Ζαχάρα, η οποία στο ίδιο event φόρεσε μια τουαλέτα Elie Saab, με την οποία η μαμά της πήγε στα Όσκαρ του 2014. Λέει πολλά καλά για την κορμοστασιά των κοριτσιών το γεγονός ότι χωράνε στα ρούχα της μαμάς τους, με την οποία ταιριάζουν ανατομικά, έστω και με μερικά μοδιστρικά μερεμέτια.

Σε μια κοινωνία θεάματος όπου είναι ταμπού να φοράς «αποφάγια», η οικογένεια Τζολί-Πιτ κάνει την ευχάριστη έκπληξη. Αποδεικνύει τι θα πει στην πράξη οικολογική συμπεριφορά. Όταν η ρυπογόνα βιομηχανία της μόδας ψάχνει τρόπους να μειώσει τις σπατάλες και το αποτύπωμά της στο περιβάλλον, οι Μπραντζελίνας δείχνουν τι θα πει ανακύκλωση και επανάχρηση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice