Νατάσα Εξηνταβελώνη, το icon του αύριο

Τα adidas Originals ξεχωρίζουν ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι που εμπνέει με το έργο της

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Σε έναν κόσμο που τρέχει, αλλάζει, εξελίσσεται, υπάρχουν πάντα εκείνοι που κυνηγούν τα όνειρά τους μέχρι τέλους. Μια γενιά που δεν το βάζει κάτω, πιστεύει στον εαυτό της, ακολουθεί τα πιστεύω της και προσπαθεί για το καλύτερο. Μια γενιά που έχει ανάγκη από πηγές έμπνευσης. Όπως ακριβώς και τα Superstar των adidas Originals που εμπνέονται από τις εποχές και τις κοινωνικές αλλαγές και εξελίσσονται. Άλλωστε, εδώ και δεκαετίες συντροφεύουν ανθρώπους που με το έργο τους επηρεάζουν την κοινωνία, την pop κουλτούρα και τις τέχνες γράφοντας τη δική τους ιστορία. 

Σήμερα, αναζητώντας νέους ανθρώπους-είδωλα που θα εμπνεύσουν τη νέα γενιά και θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητά της, τα adidas Originals ξεχώρισαν την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη. Ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι που μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Ταμάμ» κατάφερε να μπει αμέσως στις καρδιές του νεανικού κοινού. Η ίδια πιστεύει ότι ανήκει σε μια γενιά που αρνείται να ενηλικιωθεί, που έχει αντοχές και παρορμητισμό αλλά διστάζει να πάει παρακάτω παρόλο που της αξίζει. Δεν ντρέπεται να παραδεχτεί άλλωστε ότι ενώ όλοι τη χαρακτηρίζουν ώριμη και ανεξάρτητη, εκείνη δεν έχει καν δίπλωμα οδήγησης.

Επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική σε μια δύσκολη για τον κλάδο εποχή. Οι δυσκολίες δεν την πτοούν, εμπνέεται από όσα βλέπει γύρω της και με τον καιρό μαθαίνει να βλέπει βαθύτερα. Να βλέπει, να ακούει, να παρατηρεί, να μαθαίνει, να εμπνέεται. Όπως η νέα γενιά Superstar, που εμπνέεται από το αυθεντικό στιλ κρατώντας τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas, ενώ κυκλοφορεί σε όλους τους τόνους του γκρι συμβαδίζοντας με την αισθητική του σήμερα. Για τη Νατάσα, το καλύτερο στην καθημερινότητά της είναι οι στιγμές που δημιουργεί η ίδια και πέφτουν οι τόνοι. Σε μια πόλη που τρέχει, πρέπει να μάθεις να σταματάς για να αναπνεύσεις, δεν γίνεται αλλιώς.

Την τιμά που επιλέχθηκε ως μία από τους νέους έλληνες δημιουργούς που έχουν ξεχωρίσει για την αυθεντικότητά τους, το έργο τους και την αγάπη τους για το streetstyle. Ωστόσο, δεν έχει αξίωση να δημιουργεί εντυπώσεις για το ποια είναι. Χαίρεται μόνο που όσοι την αγαπούν το κάνουν παρότι είναι «μεγάλος μπελάς», όπως λέει, και τους ευχαριστεί πολύ.

Η Νατάσα στήνεται στο φωτογραφικό φακό του Πάνου Γεωργίου μαζί με το Superstar, που παραμένει πιστό στις αξίες του, και μαζί ενθαρρύνουν τη νέα γενιά να μη διστάζει να εκφραστεί, να προχωράει μπροστά, να πιστεύει στον εαυτό της και να θυμάται πάντα πως έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidasOriginals και στην επίσημη σελίδα της adidas στο Instagram(@adidasgr)

Top Reads