Μπραντ Πιτ – Γκουίνεθ Πάλτροου: Ξανά μαζί 25 χρόνια μετά τον χωρισμό τους
Μπραντ Πιτ – Γκουίνεθ Πάλτροου © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Mπραντ Πιτ σε Γκουίνεθ Πάλτροου: Σε αγαπώ ακόμα - Η συνάντηση μετά από 25 χρόνια

Γιατί δεν παντρεύτηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπραντ Πιτ: Συνέντευξη στην πρώην του Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ο Μπραντ Πιτ παραχώρησε μια συνέντευξη στην πρώην του σύντροφο και επίσης ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου στο wellness site που είναι η ιδρύτρια -το γνωστό Goop.

Με αφορμή τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Πιτ καθώς λάνσαρε ένα νέο brand ρούχων, God's True Cashmere, με κομμάτια τα οποία είναι διαθέσιμα στο site της.

Η Πάλτροου δήλωσε μεταξύ άλλων, «τελικά δεν παντρευτήκαμε, δυστυχώς», με τον Πιτ να απαντάει «Σωστά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

«Ναι. Σωστά. Επιτέλους βρήκα τον Μπραντ που έπρεπε να παντρευτώ. Μου πήρε 20 χρόνια», απάντησε η ηθοποιός, αναφερόμενη στον νυν σύζυγό της με το ίδιο όνομα. Ο αστέρας του χόλιγουντ τότε της απάντησε: «Είναι υπέροχο να σε έχω ως φίλη μου» με την Πάλτροου να του λέει «Σ' αγαπώ πολύ» και εκείνος απάντησε «Κι εγώ, ακόμα σ' αγαπάω».

Ο Μπραντ Πιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν ένα από τα hot ζευγάρια της δεκαετίας του 90. Ο Πιτ εκείνη την εποχή (1994), βρίσκονταν στα γυρίσματα της ταινίας Seven. Πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι μέχρι που, σχεδόν δύο χρόνο αργότερα, ο Μπραντ Πιτ της έκανε πρόταση γάμου. Μια πρόταση γάμου που δεν έφτασε ποτέ στην εκκλησία, αφού το 1997 η σχέση τους έλαβε τέλος. 

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως εκείνη η πρόταση ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του ενώ η Γκουίνεθ έχει εξηγήσει, σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις της, ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, με τον οποίο έχει δύο έφηβα πλέον, παιδιά. Από την άλλη ο Πιτ δηλώνει ελεύθερος μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice