Δικαιωμένος δηλώνει ο Τζόνι Ντεπ στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη δίκη με την Άμπερ Χερντ
Δικαιωμένος δηλώνει ο Τζόνι Ντεπ στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη δίκη με την Άμπερ Χερντ © EPA/CLEMENS BILAN
Celebrities

Τζόνι Ντεπ: Η πρώτη δήλωση μετά τη δικαίωση στη δίκη με την Άμπερ Χερντ

Veritas numquam perit, έγραψε στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Τζόνι Ντεπ, σε ανάρτηση στο Instagram, μετά τη δίκη κόντρα στην Άμπερ Χερντ, δηλώνει δικαιωμένος. Το μήνυμα για την αλήθεια μέσα από το Veritas numquam perit.

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη δικαίωσή του στο δικαστήριο. Η Άμπερ Χερντ κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και καλείται να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της αποζημίωση ύψους 15 εκατομμύριων ευρώ.

Το δικαστήριο στη Βιρτζίνια έκρινε ότι το άρθρο που έγραψε η Άμπερ Χερντ στην αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» και στο οποίο ισχυριζόταν ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ψευδές.

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: Η ανάρτηση στο Instagram για τη δικαίωση στη δίκη

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζόνι Ντεπ δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Όπως είπε, η αλήθεια βγήκε στο «φως».

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου, αλλά και οι ζωές των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα. Όλα εν ριπή οφθαλμού. Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες μού επιβλήθηκαν μέσω των μέσων ενημέρωσης, τα οποία προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους περιεχομένου, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου» αναφέρει ο Τζόνι Ντεπ για τη δίκη με την Άμπερ Χερντ και τη μήνυση που υπέβαλε στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Και πρόσθεσε: «Είχε ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δύο φορές μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου. Και έξι χρόνια αργότερα, η κριτική επιτροπή μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ταπεινωμένος. Η απόφασή μου να συνεχίσω αυτήν την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο, παγκόσμιο θέαμα στη ζωή μου, πάρθηκε μόνο μετά από αρκετή σκέψη».

Απογοητευμένη η Άμπερ Χερντ που έχασε τη δίκη από τον Τζόνι Ντεπ
Απογοητευμένη η Άμπερ Χερντ που έχασε τη δίκη από τον Τζόνι Ντεπ © EPA/EVELYN HOCKSTEIN

«Από την αρχή, στόχος της προσαγωγής αυτής της υπόθεσης ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση. Το να λέω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή τους. Νιώθω γαλήνη, γνωρίζοντας ότι επιτέλους το κατάφερα» εξήγησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Το «ευχαριστώ» του Τζόνι Ντεπ στους θαυμαστές που τον στήριξαν στη δίκη με την Άμπερ Χερντ

Στην ίδια ανάρτηση στο Instagram μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ένοχη την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, ο Τζόνι Ντεπ ανέφερε επίσης: «Είμαι, και έχω συγκλονιστεί από την έκχυση αγάπης και την κολοσσιαία υποστήριξη και καλοσύνη από όλο τον κόσμο».

«Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει άλλους, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου, και ότι όσοι τους υποστηρίζουν δεν τα παρατάνε ποτέ. Ελπίζω επίσης ότι η θέση θα επιστρέψει τώρα στην αθώα έως ότου αποδειχθεί η ενοχή, τόσο στα δικαστήρια όσο και στα μέσα ενημέρωσης.

Η Άμπερ Χερντ καλείται να καταβάλει αποζημίωση 15 εκατ. δολάρια στον Τζόνι Ντεπ
Η Άμπερ Χερντ καλείται να καταβάλει αποζημίωση 15 εκατ. δολάρια στον Τζόνι Ντεπ © EVELYN HOCKSTEINEPA/

» Θέλω να αναγνωρίσω το ευγενές έργο του δικαστή, των ενόρκων, του προσωπικού του δικαστηρίου και των Σερίφηδων που θυσίασαν τον χρόνο τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς και στην επιμελή και ακλόνητη νομική μου ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας με να μοιραστώ η αλήθεια. Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε. Veritas numquam perit. Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ» κατέληξε ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος δικαιώθηκε στη δίκη κόντρα στην Άμπερ Χερντ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice