Shiloh Jolie Pitt: Η κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ έγινε 16 χρονών και είναι ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι.
JC Olivera/Getty Images
Celebrities

Η Σάιλο Τζολί Πιτ έγινε 16 χρονών και είναι το πιο σεμνό παιδί διασήμων

Ασχολείται με τον χορό και δεν απασχολεί διόλου τον Τύπο

Shiloh Jolie Pitt: Η κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ έγινε 16 χρονών και είναι ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι.

Αν θυμάσαι τη φρενίτιδα με την οποία τα ΜΜΕ περιέβαλλαν τη γέννηση του πρώτου βιολογικού παιδιού των Τζολί - Πιτ, έχεις παραμεγαλώσει. Η Σάιλο έγινε 16 χρονών! Για τους μικρότερους, ας θυμήσουμε την ιστορία. Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη δημοσιότητα, το ζεύγος ταξίδεψε στη Ναμίμπια για τα γεννητούρια. Στις 27 Μαΐου η Αντζελίνα άρχισε να κοιλοπονάει. Οι γιατροί της χορήγησαν μορφίνη, με αποτέλεσμα να την πιάσει νευρικό γέλιο.

Τέλος πάντων, κάποτε γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που οι γονείς τού έδωσαν το όνομα Σάιλο Νουβέλ, αποτίοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο τους γάλλο αρχιτέκτονα, τον Ζαν Νουβέλ. Στη συνέχεια, πούλησαν τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου μέσω του Getty Images και έδωσαν τα χρήματα σε φιλανθρωπίες, αφήνοντας τους παπαράτσι στα κρύα του λουτρού. Τα περιοδικά People και Hello αγόρασαν τα δικαιώματα για Αμερική και Βρετανία έναντι 4,1 και 3,5 εκατομμύρια δολάρια, ρεκόρ για φωτορεπορτάζ διασημοτήτων εκείνη την εποχή. Τα έσοδα δόθηκαν στη UNICEF. Το μουσείο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης έσπευσε να φιλοτέχνησει τα αγάλματα της αγίας οικογένειας της σοουμπίζ με κερί.

Τα κέρινα αγάλματα των Αντζελίνας Τζολί, Μπραντ Πιτ και Σάιλο από το μουσείο Madame Tussauds
Τα κέρινα αγάλματα των Αντζελίνας Τζολί, Μπραντ Πιτ και Σάιλο από το μουσείο Madame Tussauds / © EPA/JUSTIN LANE

Η Σάιλο μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας, καθώς παρακολουθήσαμε όλες τις μεταμορφώσεις της. Μέχρι το 2021 ήταν ένα συνεπέστατο αγοροκόριτσο με μαύρα φούτερ, σορτσάκια και αθλητικά στα πόδια. Ώσπου, στις πρεμιέρες της ταινίας Eternals σε Λονδίνο, Ρώμη και Λος Άντζελες, συνοδεύοντας τη μαμά της, περπάτησε στο κόκκινο χαλί τελείως μεταμορφωμένη. Φορώντας μια μεταποιημένη Dior τουαλέτα της Αντζελίνας και διάφορα άλλα κομψά φορέματα, έκλεψε την παράσταση. Τότε, κάποια ταμπλόιντ έγραψαν ότι η ξανθούλα είχε προτάσεις από τη βιομηχανία του μόντελινγκ, ατεκμηρίωτη πληροφορία που ωστόσο δεν είναι δύσκολο να την πιστέψουμε.

Η Αντζελίνα Τζολί και η Σάιλο

Η οικογένεια Τζολί- Πιτ στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λονδίνο

Η Αντζελίνα, η Σάιλο και η Ζαχάρα στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στη Ρώμη
Η Αντζελίνα, η Σάιλο και η Ζαχάρα στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στη Ρώμη / © EPA/FABIO FRUSTACI

Η Σάιλο μαθαίνει χορό. Πριν μερικές μέρες ανέβηκε ένα βίντεο στο TikTok που τη δείχνει να χορεύει το τραγούδι της Lizzo, About Damn Time. Το κορίτσι είναι πολύ καλό! Στα 16 της, η Σάιλο Νουβέλ Τζολί Πιτ είναι το πιο γλυκό, συμπαθητικό, σεμνό, ντροπαλό, χαμηλότονο και συναρπαστικό παιδί διασήμων. Και είναι η απόλυτη συναίρεση της ομορφιάς της μαμάς και του μπαμπά της! Της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Lizzo - About Damn Time | Shiloh Jolie-Pitt Dancing | Hamilton Evans Choreography

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice