Σαρλίν του Μονακό
Η Σαρλίν του Μονακό / © Pascal Le Segretain/SC Pool - Corbis/Getty Images
Celebrities

Σαρλίν του Μονακό: Την πλήρωσε ο Αλβέρτος για να επιστρέψει στο πλευρό του;

Φήμες λένε πως της έκοψε μισθό

Σαρλίν του Μονακό: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε κατά τους μήνες της απουσίας της από το παλάτι, οι φήμες για την επί πληρωμή επιστροφή της.

Πριν από έναν χρόνο, ταξίδεψε στη Νότια Αφρική, την πατρίδα της, με στόχο να λάβει πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της άγριας ζωής. Υποτίθεται πως θα έλειπε από την οικογένειά της για δέκα μέρες, τελικά έλειψε για επτά μήνες. Καθώς η Σαρλίν του Μονακό προσπαθεί να ανασκευάσει τη δημόσια εικόνα της από το διάστημα απουσίας της από τα βασιλικά της καθήκοντα, σκάνε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Στη Νότια Αφρική υποβλήθηκε σε αρκετές ιατρικές διαδικασίες, άλλοι μιλούν για εγχειρήσεις ορθοπεδικού χαρακτήρα, άλλοι για ωτορινολαρυγγικού, οι οποίες την άφησαν αδύναμη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, με τα βλέμματα του κόσμου στραμμένα πάνω της. Τον Σεπτέμβριο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ντέρμπαν. Το περιοδικό You της Νότιας Αφρικής αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του ότι η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη ήταν «ιδιαίτερα εξαντλητική», ενώ και η ίδια δεν ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών για ανάπαυση και πίεσε σκληρά τον εαυτό της. Το You αναφέρει επίσης πως η βασίλισσα έπαθε μόλυνση και ανέβασε υψηλό πυρετό.

Τελικά επέστρεψε στο Μονακό τον Νοέμβριο του 2021 και μεταφέρθηκε αμέσως σε μια ελβετική κλινική για περαιτέρω αποκατάσταση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση. Για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε τον Απρίλιο του 2022, το Πάσχα, μαζί με την οικογένειά της και έδειχνει υγιέστατη.

Όσο έλειπε στη Νότια Αφρική φούντωσαν οι φήμες για την κατάσταση του, ούτως ή άλλως, προβληματικού της γάμου με τον Αλβέρτο. Ο Αλβέρτος αναγκάστηκε να διαψεύσει αρκετές φορές δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαζύγιο. «Δεν είναι στην εξορία» είχε δηλώσει. Μπορεί να μην ήταν εξόριστη, ωστόσο το περιοδικό ισχυρίζεται πως η Σαρλίν δεχόταν πολλές πιέσεις καθώς «υπήρχαν πολλές συναισθηματικές καταστάσεις σε εξέλιξη».

Η επιστροφή στην οικογένεια και τον θρόνο συνοδεύτηκε από δημοσιεύματα που λένε πως ο Αλβέρτος την πλήρωσε για να γυρίσει στο σπίτι της. Γάλλοι δημοσιογράφοι μιλούν για μια ετήσια αμοιβή ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Στα «επαγγελματικά» της καθήκοντα πέρα από τη μετακόμιση στο Μονακό περιλαμβάνεται και η υποχρεωτική παρουσία της στο πλευρό του συζύγου της όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Η Σαρλίν και ο Αλβέρτος έχουν δύο παιδιά, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Ο γάμος τους υπήρξε ιδιαιτέρως επεισοδιακός. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό υπήρξε επαγγελματίας κολυμβήτρια. Είχε πέντε χρόνια σχέση με τον Αλβέρτο και πολλοί ήταν εκείνοι που απορούσαν «τι του βρίσκει». Ο γάμος τους, το 2011, μάλλον έγινε με το ζόρι. Το στόρι. Λίγες μέρες πριν το μυστήριο, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Αλβέρτος είχε γίνει πατέρας με άλλη γυναίκα κατά το διάστημα που τα είχε με τη Σαρλίν. Να σημειωθεί πως είχε αναγνωρίσει άλλα δύο παιδιά, φυσικά εκτός γάμου. Η ταπεινωμένη Σαρλίν επιχείρησε να εγκαταλείψει το Μονακό τρεις φορές, αλλά άνθρωποι του παλατιού τη σταμάτησαν στο αεροδρόμιο και της πήραν το διαβατήριο. Ο γάμος έγινε, αλλά η νύφη έκλαιγε με αναφιλητά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Μάλλον δεν ήταν από χαρά… Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι πατιρντί έγινε.

Monaco's Wedding 2011 - Couronnée d'étoiles

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice