Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ © Twitter/PageSix
Celebrities

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ ενώθηκαν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

 Η μεγαλύτερη αδελφή της Κιμ και ο ντράμερ των «Blink 182» αντάλλαξαν τους όρκους τους παρουσία στενών φίλων και της οικογένειάς τους σε μια χαμηλών τόνων τελετή σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, το απόγευμα της Κυριακής.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα «μόλις παντρεύτηκαν».

Υπενθυμίζεται ότι η Καρντάσιαν και ο Μπάρκερ είχαν ανταλλάξει αρχικά όρκους αιώνιας αγάπης, Δευτέρα, 4 Απριλίου σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας. Οι δυο τους κράτησαν τη στιγμή αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη μάρτυρα στη «μυστική τελετή».

Το ζευγάρι ήταν πολύ καλοί φίλοι για αρκετά χρόνια πριν όλο αυτό που είχα εξελιχθεί σε σχέση τους γίνει ρομαντική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθαν πιο κοντά και ο Τράβις της έκανε την πρόταση με εκείνη να μην μπορέσει να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice