gettyimages-1240149025.jpg
Η Άννα Γουίντουρ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Άννα Γουίντουρ ξαφνιάστηκε επειδή της ζήτησαν ταυτότητα σε event

H Βρετανίδα που έδωσε έμπνευση για την ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada»

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Άννα Γουίντουρ, επικεφαλής της αμερικανικής Vogue και μεγαλοστέλεχος της Conde Nast, ξαφνιάστηκε όταν της ζητήθηκε να δείξει την ταυτότητά της.

Η Άννα Γουίντουρ εμφανίστηκε ξαφνιασμένη όταν της ζητήθηκε να δείξει ταυτότητα σε μια off-Broadway παράσταση στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας.

Κατά την άφιξή της στο Cherry Lane Theatre, η «κεφαλή» της Vogue, η οποία φορούσε τα trademark γυαλιά ηλίου, έπρεπε να παρουσιάσει πιστοποιητικό εμβολιασμού προκειμένου να εισέλθει στον χώρο.

Ενώ η 72χρονη Γουίντουρ δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει το πιστοποιητικό της, ένας υπάλληλος υγειονομικής συμμόρφωσης ζήτησε στη συνέχεια μια ταυτότητα με φωτογραφία, ένα πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η γυναίκα-έμπνευση της ταινίας «Devil Wears Prada», η οποία εκείνη τη στιγμή κρατούσε μόνο το τηλέφωνό της, φάνηκε να ξαφνιάζεται από το αίτημα, όπως φαίνεται στο υλικό που κατέγραψε το Page Six.

Το βίντεο δείχνει επίσης έναν δημοσιογράφο να παρεμβαίνει γρήγορα για να ενημερώσει την υγειονομικό υπάλληλο ότι ήταν «εντάξει», προκειμένου η Γουίντουρ να μπει χωρίς απόδειξη ταυτότητας.

Εκπρόσωπος της Vogue δεν απάντησε στο αίτημα του Page Six για σχολιασμό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice